Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a primit o veste bună pe final de an. Echipa de futsal a câștigat definitiv litigiul pentru restanțele datorate fostului jucător Dumitru Mimi Stoica și astfel, i s-a anulat și penalizarea de 2 puncte. În aceste condiții, alb-violeții sunt siguri de participarea în play-off!

Practic, Informatica a fost penalizată deoarece nu a pus în execuție o decizie a Comisiei de Disciplină favorabilă lui Stoica. Clubul a admis că îi datorează bani, dar discuția era asupra sumei, întrucât timișorenii spun că lui stoica îi imputau bani pentru reparații la apartamentul în care i-au asigurat chirie. A fost nevoie de rejudecare pentru două sentințe, iar ultima decizia favorabilă de a doua instanță a FRF a venit astăzi. ”Prin prezenta vă aducem la cunoștință că Comisiei de Disciplină din data de 18 decembrie 2019, comisia a admis cererea de revizuire formulată de dvs. și a desființat Încheierea din 9.10.2019 prin care s-a dispus interzicerea dreptului de a transfera și/sau de a legitimat jucători în calitate de club cesionar și scăderea de puncte asupra celor cumulate în campionat de echipa de categorie cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 18.09.2019-2.10-2019”, este sentința primită de FRF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste condiții, Informatica își va primi punctele înapoi. De la 16, va ajunge la 18, ceea ce înseamnă că e deja sigură de participarea în play-off. Timișoara rămâne pe 18, dar echipa de pe locul 5, Autobergamo Deva, are 11. Mai sunt de jucat două etape din sezonul regulat anul viitor, așadar, mai sunt în joc doar 6 puncte. La final de an, clubul bănățean a anunțat că se desparte de spaniolul Antonio Hinojosa Montero. Clubul mai caută câteva transferuri.

Primul meci oficial din 2020 va fi în jurul datei de 8 februarie, deplasare la Kereszthegy Remetea, în optimile Cupei României.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.