Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara s-a impus cu 6-0 în meciul cu CSM Poli Iași, ultimul jucat acasă în 2017 pentru formația care deține Cupa României. Savio a reușit o ”dublă”, iar Felipe, Rakic, Ilaș și Simic au dat fiecare câte un gol în poarta formaței moldovene, chiar de ziua de naștere a directorului sportiv Florin Chirițescu.

Timișoara nu l-a avut pe Deco, plecat în Brazilia pentru un proces. Chiar dacă Poli Iași a încercat să se apere bine, primul gol a venit în minutul 5, la o reușită frumoasă a lui Savio. Portarul Ioan Grigoraș a scos unele mingi, dar în minutul 14, Savio l-a învins din nou pentru 2-0. Până la pauză s-a făcut 3-0 din minutul 17, după un gol din semicerc la care Felipe l-a cam păcălit pe goalkeeperul ieșean. Diferența a continuat să crească după pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 22 de minute de joc, Rakic a marcat pentru 4-0, după care Iancu a parat un șut bun al lui Liviu Ruxandari. Savio a avut un șut în bară, iar Ilaș a marcat golul de 5-0 în minutul 33. Nu a rămas așa scorul, deoarece cu două minute înainte de final, Simic a marcat golul de 6-0m iar la ultima fază importantă, tânărul Darius Nastai a tras chiar la încrucișarea barelor porții ieșenilor.

Robert Lupu a fost mulțumit de meci și e convins că Timișoara va câștiga cu 5-0 la ”masa verde” meciul cu United Galați. ”Un scor bun pentru noi, mă bucur că am câștigat. E ultima etapă acasă și mă bucur că ne-am prezentat foarte bine. Sârbii au venit direct din Slovacia, noi direct din Olanda, dar e bine. E bine pentru noi că nu am primit gol și au jucat și copiii aceștia în poartă și Darius în teren. Vom vedea din retur ce se va întâmpla. (n.r. despre meciul cu Galați) S-a dat o amânare. Cu siguranță vom câștiga. Ei din câte văd încearcă la granițe, că sunt jucători care au plecat din țară. Dacă pe asta se bazează, cu siguranță vom câștiga 5-0. Credeam că vor încerca tot felul de lucruri, dar nu prea aveau ce. Spun că sârbii au plecat acasă, deci vom câștiga acasă”, a declarat Robert Lupu.

Următorul meci al bănățenilor va fi marți, de la ora 18,30, cu City’US Târgu Mureș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.