Informatica Timișoara a bifat un nou succes, de data aceasta la scorul de 4-1 cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, după un meci cu goluri frumoase. Timișorenii au dominat partida, chiar dacă au avut puțin de transpirat în prima repriză, și s-au impus cu golurile marcate de Simic, Lupu, Deco și Savio.

Alb-violeții au controlat posesia și în prima repriză și au avut și o minge care s-a dus în bară. Savio a avut ocazii, iar replica oaspeților a venit prin Laszlo Szocs, pe două contraatac, dar Iancu nu a putut fi învins. Andrei Grigoraș a avut o prestație solidă în poarta Odorheiului și a avut o dublă intervenție excepțională în fața lui Simic, însă minutul 18, experimentatul sârb a marcat golul de 1-0, scor cu care s-a și intrat la pauză.  Partida a fost una cu destul reproșir ale bănățenilor pentru arbitri, care au împărțit o mulțime de cartonașe gașbene, inclusiv lui Simic, chiar înainte de trecerea pe la vestiare.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În repriza a doua, timișorenii au găsit mult mai ușor drumul spre poartă. După 24 de minute de joc, după un corner de pe dreapta, Lupu a avut o execuție spectaculoasă, în ”foarfecă” și s-a făcut 2-0. După un minut, Deco a mărit diferența din pasa lui Savio. Rakic l-a pus și el la încercare pe Grigoraș, iar în minutul 33, Savio a înscris din lateral-stânga, cu o nouă execuție frumoasă. Până la urmă, și Odorheiul a marcat prin Barna Szecsi, după un șut anterior al lui Laszlo Szocs.

Robert Lupu a explicat că a avut emoții înainte de meciul cu Odorhei. ”A fost un meci greu. Prima repriză a fost foarte echilibrată. S-a făcut diferența printr-o fază care a făcut diferența printr-o fază pe care a făcut Savio. S-au prezentat foarte bine, le-a lipsit un jucător important, ei nu au foarte mulți jucători. E o echipă inimioasă care astăzi a venit neînfrântă până la acest meci de la noi, chiar dacă jucase la Galați și la Deva. A câștigat acolo la Galați unde se câștigă greu. Mă bucur că am câștigat, a fost un meci foarte greu, între două echipe care nu au pierdut și mă bucur că au reușit să se descătușeze în repriza a doua. Este o execuție pe care am făcut-o, dar a azi a fost foarte bine. E o execuție pe care o am de câdn eram copil mic și am făcut-o fără emoții, chiar dacă este parchet. Odorheiului tot timpul lasă adversarul să domine. Au cel mai bun atac, cred că au cele mai multe goluri marcate, și toate pe tranziție, stau foarte jos și speculează o greșeală a adversarului. Ne-au dat emoții, Iancu a avut două intervenții bune în prima repriză”, a precizat antrenorul-jucător al Informaticii.

Timișoara și-a amânat meciul viitor cu Iașul pentru că are jucători convocați la naționala Serbiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.