Informatica Timișoara a câștigat cu 10-3 meciul jucat la Reșița, cu Muncitorul. A fost un succes categoric, la care tinerii Sergiu Gavrilă și Darius Nastai au debutat cu 2, respectiv 1 gol. Simic a marcat alte 3 goluri, iar Ilaș, Deco și Savio, câte 1 gol fiecare. 

Reșița a deschis scorul destul de repede, dar și Informatica a egalat în minutul 3, prin Vali Ilaș. Peste un minut, Deco a marcat golul de 1-2, după care bănățenii au continuat să joace foarte prolific în atac. Simic a dat alte două goluri, după care a înscris pentru 1-5 debutantul Darius Nastai. Până la pauză a mai marcat o dată Simic, plus debutantul Sergiu Gavrilă, dar și Avramovic, în contul gazdelor, pentru 2-8. la pauză.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În a doua repriză a continuat să se marcheze. Gavrilă a marcat pentru 2-9, iar Mitru a redus diferența la 3-9. Pnă la final, Savio a marcat o dată penbtru scorul final de 3-10. Informatica Timișoara va disputa joi de la ora 19, la Sânnicolau Mare, meciul restanță cu United Galați. Bănățenii joacă în ”exil” deoarece de vineri până duminică la Sala ”Constantin Jude” nu se vor putea face antrenamente, pentru diverse spectacole de circ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.