Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de futsal Informatica Timișoara va ataca noua ediție a Ligii I de futsal cu o garnitură reînnoită în ultimele zile, cu patru ”importuri”. Pe banca tehnică a venit Victor Hugo Costa Azevedo Rodrigues, iar în lot, au fost aduși spaniolul Antonio Hinojosa Montero, sârbul Darko Ristic și moldoveanul Iulian Cojocaru, toți jucători ai naționalelor țărilor lor.

Victor Hugo Costa va fi director tehnic, de fapt, cu atribuții de antrenor principal, pe lângă Vali Ilaș, care rămâne secund și jucător. În vârstă de 39 de ani, portughezul a jucat în România pentru City ‘US Târgu Mureș. Fost component al naționalei Portugaliei, în România a antrenat la United Galați și are licența UEFA B, luată cu nota 10. ”Când m-a abordat Informatica, a fost dorința mea să continui aici în România și am acceptat cu drag. Avem obiectivul nostru, chiar dacă nu mai e aceeași echipă din anii trecuți, când s-a câștigat campionatul, dar vom lupta să ajungem în play-off. Ne batem cu Deva și Odorhei pentru locul 4. Sunt foarte mulțumit de actualul lot, când am venit nu știam dacă voi avea străini. Știam când am acceptat că nu va fi ușor”, a precizat Victor Hugo Costa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antonio Hinojosa Montero are 23 de ani și vine din Spania. ”Am venit aici pentru că e o oportunitate pentru mine să joc în prima ligă. Este un proiect ambițios, în trei ani vrem să luăm titlul, acum obiectivul e să intrăm în primele patru”, a spus Montero. Sârbul Ristic are 31 de ani și e mulțumit de ce a găsit. ”Mă bucur că am venit aici la Informatica, avem o comunicare bună și în teren și în afara lui. Cred că la final va fi bine. Vom da 100% pentru rezultate bune”, a precizat sârbul. La 19 ani, Iulian Cojocaru a mai lucrat deja cu tehnicianul Hugo Costa. ”Am venit aici pentru că este o oportunitate să prind minute în prima ligă. Am mai lucrat cu antrenorul, este un antrenor foarte bun. Echipa este bună, sperăm să prindem play-off-ul”, a spus Cojocaru.

Pe lângă managerul sportiv Florin Chirițescu, Levente Borsos va fi cel care s eva ocupa de marketing. Echipa are și o nouă siglă din acest an. ”Încercăm printr-un networking să găsim o variantă prin care să reprezentăm Timișoara. Am pus ceva reprezentativ, de la această nouă imagine vrem să reconstruim echipa Am venit să ajut puțin pe partea de promovare și găsirea de sponsori și vrem să aducem publicul la meciuri, chiar dacă vom avea mult de lucru”, a punctat Borsos.

Echipa va avea un echipament de joc nou, turcoaz, iar cel alb-violet rămâne și el. Marți de la ora 18 este primul meci, cu United Galați.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.