Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara a terminat cu 5-5 pe terenul Clujanei Cluj, după ce ardelenii au marcat două goluri în ultimele zece secunde. Joi, echipa de juniori a câștigat Cupa României. Timișorenii au mai obținut la seniori, de când au redus drastic costurile, un succes la Iași, iar la seniori echipa joacă în mare parte cu aceiași jucători dela U19. 

În prima repriză, doar clujenii au marcat. Au fost două reușite ale lui Sergiu Leahu, pentru 2-0 la pauză. Imediat după ce jocul s-a reluat, Mihnea Toader a marcat, dar gazdele au revenit cu 3-1 avantaj după reușita lui Pavel Vlad. Sergiu Gavrilă a redus diferența, iar același Mihnea Toader a egalat. Clujenii au avut și un om eliminat, iar pe acest fond de joc, Sergiu Gavrilă a înscris golul de 3-4. Stojan Milovac a marcat pentru 3-5. Cu zece secunde înainte de final, Ianoș Incze a marcat pentru 4-5, iar cu două secunde înainte de ultimul fluier, același Incze a egalat dramatic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Joi, echipa U19 a câștigat Cupa României la juniori. După un succes în sferturi la scorul de 12-2 cu Bukovina Vicov, și un 6-1 cu KSE Târgu Secuiesc, în ultimul act al turneului de la Odorheiu Secuiesc, alb-violeții au jucat cu CSM Târgu Mureș. A fost un succes cu 5-2, după 2-1 la pauză. În prima repriză Sergiu Gavrilă a înscris de două ori, iar Richard Iszlai, o data. Ulterior, Nicolae Budăi a reușit o ”dublă”, iar Gavrilă amai înscris o dată. Tot Iszlai a marcat și pentru ardeleni.

Echipa de seniori va termina sezonul regulat cu un meci acasă cu Gloria Buzău, programat peste două săptămâni.

foto:facebook.com/futsalromania

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.