Campioana Informatica Timișoara a reușit ce și-a propus și va fi gazda turului preliminar din UEFA Futsal Champions League. Forul internațional a anunțat miercuri seara oficial gazdele grupelor formate din patru echipe, iar orașul de pe Bega va fi gazdă, așa cum au solicitat alb-violeții.

De altfel, în acest sens, la Timișoara a venit în inspecție managerul de futsal de la UEFA, elvețianul Laurent Morel, care a verificat Sala ”Constantin Jude”, dar și condițiile de cazare. Totul a fost în regulă, iar în perioada 28 august-2 septembrie, Informatica va fi agzda unei grupe preliminare. Vro fi patru echipe și va juca fiecare cu fiecare, pentru un total de șase meciuri în patru zile, deoarece după două zile consecutive cu joc, este dată o zi de pauză. Învingătoarea va merge mai departe.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Informatica încearcă să păstreze toi jucătorii li să mai facă două transferuri Inclusiv Savio Valadares e posibil să rămână până în decembrie, tocmai cu miza de a jucat meciuri de UEFA Futsal Champions League. Pentru Timișoara, va fi o premieră să fie gazda acestei competiții. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc săptămâna viitoare, la Nyon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.