Joma - JSport.roJSport.ro

Informatica Timișoara își ”duce crucea” după ce a început să funcționeze în sistemul cu buget redus. Campioana nu se va prezenta luni la Miercurea Ciuc, pentru primul meci oficial din 2019, deoarece nu și-a legitimat jucătorii noi. De asemenea, la tragerea la sorți din Cupa României au avut ghinion, deoarece vor juca tot cu formația din Harghita.

După plecările masive din lot, Informatica a reușit să convingă cinci jucători noi să vină la Timișoara. Este vorba de reșițeanul Nicolae Budai, 17 ani, deveanul Andrei Grosu, în vârstă de 19 ani, ultima dată la West Deva, dar și trei sârbi de la Forum Vrsac: Eugen Morariju, portar de 29 de ani, Marko Bogdanovic, 21 de ani, și Stojan Milovac, 24 de ani. Totuși, actele nu sunt rezolvate nici pentru Grosu, nici pentru toți sârbii. De aceea, clubul preferă să nu se prezinte miercuri la meciul din deplasare cu Imperial Wet. Informatica va pierde meciul cu 5-0 și va primi o amendă de 4000 de lei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă se mai întâmplă o neprezentare, Informatica va fi exclusă din campionat. „Am făcut hârtie de la federație, pentru că am reușit să obținem permisele de muncă pentru jucători. E mai complicat cu legitimările, e vorba de serviciul de Emigrări. Am preferat să nu mergem doar cu copii și am anunțat de azi, ca cei de acolo să nu cheltuie pentru organizarea meciului. Nu am cerut amânare pentru a nu aglomera programul, deoarece majoritatea celor de la echipa de seniori sunt de la echipa de U19”, ne-a declarat managerul Florin Chirițescu.

Altfel, în optimile Cupei României, Timișoara va merge tot la Miercurea Ciuc, în perioada 9-12 februarie. Până atunci, alb-violeții vor avea un meci acasă în 25 ianuarie la ora 18,  cu Futsal Kulb Odorheiu Secuiesc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.