Joma - JSport.roJSport.ro

Vicecampioana Informatica Timișoara a obținut o victorie importantă în primul joc de play-off, un 6-0 în deplasare la Dunărea Călărași. Au reușit câte o ”dublă” Milos Simic și Savio Valadares, și au mai marcat Rakic și Felipe, iar bănățenii sunt mari favoriți la calificarea în semifinale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bănățenii au început în formula de start cu Koivumaki, Savio, Felipe, Thiago și Andre Deco. Deja din minutul 2, Simic a valorificat un șut din lateral-dreapta după un contraatac rapid pentru 0-1 pe tabelă. Peste patru minute, sârbul a pasat perfect pentru Rakic, care a marcat pentru 0-2, scor cu care s-a și intrat la pauză.

Călărașenii nu au putut să pareze atacurile Informaticii nici în repriza a doua. În minutul 25, alb-violeții au marcat prin Felipe, golul 3. Savio Valadares a marcat apoi în minutele 27 și 32, șia dus scorul la 0-5, dar povestea nu s-a terminat aici. La final, gazdele au jucat fără portar, iar Simic a tras de la mare distanță pentur 0-6.

În play-off se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din trei emciuri. Dacă Timișoara se impune acasă luni de la ora 18, e în semifinale. Dacă călărășenii bat, se joacă din nou, marți.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.