Naționala României de handbal masculin a a debutat cu dreptul în grupa preliminară pentru Campionatul Mondial din 2019, care va avea loc în Bahrain. Timișoreanul Alexandru Șimicu a fost în mare formă în meciul câștigat de tricolori cu 34-24, spre bucuria celor 200 de spectatori veniți la meciul de la Bolzano.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Diferența s-a văzut încă din prima repriză, când România s-a desprins destul de ușor. Aelxandru Șimicu a fost titular pe inter stânga iar căpitanul lui SCM Poli, Cristi Fenici, a fost coordonatorul cu care Xavi Pascual a început partida. Pentru Șimicu,a fost primul meci oficial pentru națională după o perioadă în care a refuzat să mai vină al prima reprezentativă, supărat pe cum a judecat FRH un litigiu.

Până la pauză, România a avut 18-13, iar diferență a crescut ulterior. Un alt marcator important a fost Demis Grigoraș, jucător trecut și el pe la Poli. Șimicu a marcat 9 reușite, iar Fenici a înscris și el 2 goluri. Un al treilea timișorean, Marius Sadoveac, este la lot, dar e menajat din pricina unei accidentări. Vineri, România joaăc cu Insulele Feroe, iar sâmbătă, cu Ucraina.

foto: prosport.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.