Joma - JSport.roJSport.ro

Ce au luat pe mere, au dat pe pere. Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut cu 25-23 pe terenul lui HC Buzău, și astfel, rămân cu 28 de puncte în Liga Zimbrilor, deși au reușit să bată campioana joia aceasta, în Banat. 

Meciul a început destul de anevoios pentru Poli, care a parcurs un drum lung cu autocarul, și a fost condusă. După 9 minute, Orbovic a marcat pentru 2-3, dar gazdele au revenit la conducere. Alb-violeții au tras toată prima repriză după revenirea la conducere, și au reușit chiar înainte de pauză, când Sadoveac a marcat pentru 11-12. La reluarea jocului, buzoienii au egalat prin Mihai Bușecan, iar Ibrahima Diaw și-a readus echipa în avantaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Orbovic a redus diferența la 16-15 în minutul 42, însă Buzăul și-a refăcut un avantaj liniștitor, de patru goluri chiar. Scorul s-a mai strâns pe final, dar în van, deoarece Poli nu a mai avut ce face. Marius Sadoveac a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 8 reușite. Au mai înscris: Orbovic, 4, Pribanic, 3, Dragas, Marjanovic și Cîmpan, fiecare 2 goluri, și Milosevic și Fenici, 1 gol fiecare. Mihai Asoltanei a dat cele mai multe goluri ale gazdelor, 7.

SCM Poli are meci din nou acasă joi, de la 17,30, cu Dunărea Călărași.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.