Ce au luat pe mere, au dat pe pere. Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut cu 25-23 pe terenul lui HC Buzău, și astfel, rămân cu 28 de puncte în Liga Zimbrilor, deși au reușit să bată campioana joia aceasta, în Banat. 

Meciul a început destul de anevoios pentru Poli, care a parcurs un drum lung cu autocarul, și a fost condusă. După 9 minute, Orbovic a marcat pentru 2-3, dar gazdele au revenit la conducere. Alb-violeții au tras toată prima repriză după revenirea la conducere, și au reușit chiar înainte de pauză, când Sadoveac a marcat pentru 11-12. La reluarea jocului, buzoienii au egalat prin Mihai Bușecan, iar Ibrahima Diaw și-a readus echipa în avantaj.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Orbovic a redus diferența la 16-15 în minutul 42, însă Buzăul și-a refăcut un avantaj liniștitor, de patru goluri chiar. Scorul s-a mai strâns pe final, dar în van, deoarece Poli nu a mai avut ce face. Marius Sadoveac a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 8 reușite. Au mai înscris: Orbovic, 4, Pribanic, 3, Dragas, Marjanovic și Cîmpan, fiecare 2 goluri, și Milosevic și Fenici, 1 gol fiecare. Mihai Asoltanei a dat cele mai multe goluri ale gazdelor, 7.

SCM Poli are meci din nou acasă joi, de la 17,30, cu Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.