Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara au pierdut cu 23-21 finala Cupei României, jucată la Constanța cu localnica Dobrogea Sud. Timișorenii au condus până la jumătatea reprizei secunde, la un moment dat și cu patru goluri, dar experiența jucătorilor formației lui Sandu Iacob și-a spus cuvântul. 

Meciul a început bine pentru Poli, care a fost condusă doar cu 1-0, după care a preluat conducerea cu 3-1, după trei goluri consecutive marcate pe contraatac de Flavius Câmpan. De acolo, alb-violeții au jucat inteligent multe faze de atac, grație sclipirilor lui Cristian Fenici. Astfel, timișorenii au păstrat mult timp avansul de trei goluri, mărit la 12-8 în minutul 26, după reușita aceluiași Câmpan. Totuși, extrema dreapta a fost eliminat temporar, iar pe acest fond, dobrogenii au redus diferența la 12-10, după care Nikolic a mai marcat un gol, iar la pauză s-a intrat cu 12-11.

Joma - JSport.roJSport.ro

Repriza  doua a început excelent pentru Poli, cu gol dat de Orbovic, contraatac reușit de Marjanovic și reușita de 15-11 a lui Krsto Milosevic. Constănțenii au redus diferența la 15-13, moment la care Crnoglavac a ratat un contraatac cu o minge trasă neverosimil peste poartă. A marcat în schimb Orbovic, iar Santeiu a scos eliminare la Nikolic. De la 16-13, elevii lui Sandu Iacob au egalat la 16, prin Malinovic, care și-a adus formația și în avantaj. Ajutați și de portarul Mitrevski, dobrogenii  au ajuns la avantajul de 20-17. Cu două minute înainte de final, la 21-19, Marjanovic a ratat o aruncare de la 7 metri.

Soarta meciului părea pecetluită, când timișorenii au revenit la 22-21 de la trei goluri diferență, după o intercepție bună reușită de Vuk Milosevic, darulterior, constănțenii nu au mai greșit. Orbovic, Marjanovic , Câmpan și Fenici au marcat câte 4 goluri pentru Timișoara, pentru care Vuk Milosevic a mai dat 3 goluri, iar Lasica și Krsto Milosevic, 1 gol. Vujovic a dat 5 goluri pentru gazde, iar Crnoglavac și Nikolic, câte 4.

În campionat, Poli va sta săptămâna viitoare, când ar fi avut deplasare la Odorhei. Următorul meci va fi pe teren propriu în jurul datei de 29 martie, pe teren propriu cu CSM Făgăraș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.