SCM Poli s-a impus cu 23-21 în partida cu CSM Focșani, al patrulea meci consecutiv jucat pe teren propriu de alb-violeți cu o formația din Moldova. Nu a fost așa de ușor pentru timișoreni, după o prestație bună a oaspeților, iar după meci, antrenorul moldovenilor s-a plâns de arbitraj. Din păcate, nu va putem consemna și părerea lui Pero Milosevic, întrucât pentru a n+1 oară, tehnicianul s-a închis la ședința din vestiar, considerând că presa nu are altceva mai bun de făcut decât să îl aștepte. 

Focșaniul a intrat bine în meci și a reușit să aibă un avantaj pentru o bună perioadă de timp. După câteva egalări, timișorenii au preluat prima dată conducera cu două goluri în minutul 23, la golul de 9-7 marcat de căpitanul Cristian Fenici. Formația-oaspete a fost ajutată și de intervențiile bune ale portarului Emilian Marorico, dar nici Zlatko Daskaloski nu a fost mai prejos. În acest context de joc, SCM Poli a reușit să țină de avantaj până la finalul reprizei, terminată la scorul de 12-10.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

La reluarea jocului, Focșaniul a egalat după două aruncări de la 7 metri dictate după apărări în semicerc, iar Bogdan Rață a marcat golul de 12-13. Moldovenii au reușit să se țină cu un gol în fața timișorenilor până la egalarea de 16-16 din minutul 44, reușit de Vuk Milosevic, după ce banca oaspete a primit o eliminare pentru protestele lui Viorel Ciubotaru. Timișorenii au preluat ulterior conducerea și s-au distanțat și cu cinci goluri, iar Focșaniul nu a mai putut recupera diferența.

Cel mai bun marcator a fost Filip Marjanovic pentru timișoreni, cu 7 goluri, urmat de Fenici, cu 6 goluri, Cîmpan, cu 4 goluri, Orbovic și Milosevic, foecare cu 2 goluri, plus Krsto Milosevic și Santeiu, fiecare cu 1 gol. Ilija Sladic a fost cel mai bun marcator pentru trupa moldavă, cu 5 goluri. Poli a învins toamna aceasta acasă echipele Vasluiului, Sucevei, Iașului și acum și pe cea a Focșaniului.

Cum am explicat și anterior, deși la masă era doar un reporter, un cameraman și ofițerul de presă, Pero Milosevic a considerat din nou că presa trebuie să îl aștepte zeci de minute, însă publicația noastră nu dorește să mai dea curs la această atitudine lipsită de fair-play a tehnicianului Timișoarei, singurul de la toate echipele prim-divizionare care consideră că poate dispune de timpul jurnaliștilor timișoreni după bunul plac. Prin urmare, vă prezenta mdoar declarația antrenoruli oaspeților. ”Cred că cel puțin un punct meritam astăzi. Din păcate, mici erori au făcut să pierdem aici în Banat. Ce am văzut eu din viteza jocului au fost destul de mulți pași, destul de multe zone de pasiv nesemnalizate sau semnalizate foarte târziu, faulturi în atac care nu s-au dat, eliminări de 2 minute în tabară adversă, ar fi trebuit să fie încă cel puțin trei pe care le-am văzut eu. Ne batem pentru fiecare punct în joc. Echipa este sigur într-o creștere față de sezonul precedent. Asta ne-am și propus de la intrarea în Liga Națională, să creștem cu resurse decente de la an la an”, a declarat Viorel Ciubotaru despre meci.

Menționăm că și declarațiile după meci se fac într-un spațiu total impropriu, cu muzica dată la maximum de organizatori. Deși există o sală pentru conferințe, acum un an a început să plouă în e,a iar primăria Timișoara,proprietarul sălii, nu se sinchisește să facă reparațiile necesare. SCM Poli va juca săptămâna viitoare în deplasare la Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.