SCM Poli Timișoara s-a impus cu 39-30 cu CSU Suceava în optimile Cupei României. Moldovenii nu au pus foarte mare accent pe competiția eliminatorie și au venit cu ”trenual foamei” chiar în ziua meciului, dar și fără câțuva jucători de bază.

Totuși, meciul a fost echilibrat în primele 16 minute pentru că și portarul Daniel Bobeica a scos câteva aruncări ale timișorenilor, iar acest lucru i-a ținut pe bucovineni în joc. După 8-8, Poli s-a desprins la 21-14 la pauză. Ulterior, repriza a doua a fost la discreția bănățenilor, chiar dacă și Pero Milosevic i-a odihnit pe Fenici, Dascaloski, Marjanovic și Orbovic. Cu titular sârb odihnit, extrema stângă Denis Neamțu a fost cel mai bun marcator al lui Poli, la egalitate cu tânărul pivot Leonard Ștefan, cu 6 reușite fiecare.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Au mai înscris pentru alb-violeți: Hrimiuc, cu 4 goluri, Lasica, 4 goluri, Krsto Milosevic, 3 goluri, Vuk Milosevic, 3 goluri, Santeiu, 3 goluri, Câmpan, 2 goluri, Șania, 2 goluri, Uruianu, 2 goluri. Cătălin Costea a fost cel mai bun marcator al Sucevei, cu 6 reușite.

Pero Milosevic a fost mulțumit de meci și de evoluția tinerilor. ”Sunt foarte mulțumit pentru că Fenici nu a jucat azi, fiind lovit la coaste de la meciul cu Baia Mare. Daskaloski, Marjanovic și Orbovic nu au jucat nici ei. Sunt foarte bucuros pentru Neamțu, care vine după probleme cu glezna, a stat trei săptămâni. Au jucat alții ce nu au prins minute, dar au jucat foarte serios, foarte bine în apărare. Vâlceanu a stat bine în poartă, mă bucur pentru evoluția lor. Suceava a venit fără trei-patru jucători pentru că știau că e greu de câștigat aici. Nu au dorit să riște. A fost un meci frumos, cu apărări bune. Ion Uruianu s-a accidentat iar, aș fi vrut să-i dau mai multe minute. Are un ghinion fantastic. Nu e brațul de aruncare însă. Ieri nu ne-am putut antrena din cauza unui congres al Martorilor lui Iehova, vineri e box. Felicitări Sucevei, are tineri care joacă foarte bine, rapid, mai ales acasă. Le doresc mult succes, dar azi era clar că vom câștiga, pentru că avem și mai mulți jucători”, a punctat antrenorul alb-violeților.

Iulian Andrei, secundul Sucevei, a spus că în condițiile date pentru formația sa, staff-ul e mulțumit. ”Pot spune că în mare parte suntem mulțumiți de acest joc. Noi am venit cu gândul să introducem jucătorii care au jucat mai puțin de-a lungul acestui campionat, să le dăm minute. Am venit și cu obiectivul de a nu ne accidenta, pentru că mai avem două meciuri din acest mini-retur, cu Constanța și Steaua tot acasă. Încercăm să scoatem ceva din aceste două meciuri. Per total obiectivul nostru este îndeplinit. Suntem bucuros că am ieșit cu bine din acest meci. A fost o deplasare lungă pentru noi. Am venit în ziua meciului cu trenul, plecăm așa imediat după meci, de asta spun că suntem mulțumiți”, a declarat secundul oaspeților.

SCM Poli va juca din nou duminică, de la ora 16,30, tot acasă, cu Dunărea Călărași, în prima etapă din retur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.