Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut cu 29-24, pentru a doua oară, și în deplasare cu HC Dobrogea Sud Constanța. În primul meci, elevii lui Pero Milosevic au cedat acasă cu 23-22, iar pentru acest loc 6 se mai ”consolează” cu faptul că au jucat finala Cupei României în acest sezon. 

Chiar dacă timișorenii nu au putut juca cu Fenici, Krsto Milosevic, și Hrimiuc, accidentați, alb-violeții au începtu meciul destul de bine, la conducere. În minutul 11, gazdele au egalat prima dată, la 6, prin Vujovic. Oaspeții au revenit la conducere, după care situația s-a echilibrat din nou, iar gazdele au preluat prima dată conducerea cu 13-12, iar la pauză au intrat cu 15-14. Repriza secundă a fost dominată clar de constănțeni, care termină campionatul pe locul 5.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Deși urmează săseopereze de menisc, Filip Marjanovic tot a fost cel mai bun marcator al alb-violeților, cu 9 goluri, urmat de Orbovic, și Șania, fiecare cu câte 4 goluri, Vuk Milosevic și Ștefan, fiecare cu 2 goluri, Păiuș, Lasica și Santeiu, fiecare cu 1 gol. Nikola Crnoglavac a fost principalul marcator al constănțenilor,cu 7 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.