Handbaliștii de la Poli au bifat un mare succes, la scorul de pe terenul celor de la Dinamo Bucuresti, la scorul de 26-23. Bănățenii au dominat prima repriză, iar Dinamo a făcut o mare cursă de revenire în repriza a doua, pentru ca după ultimul fluier, alb-violeții să facă hora bucurie pe teren.. 

Timișorenii au început foarte bine meciul cu echipa campioană, cu un 0-3 scurt, de la care Dinamo a reușit să revină însă și să egaleze, la reușita lui Mousavi. Poli a continuat să facă un joc bun, la care Dinamo nu prea a avut replică, până în minutul 18, când Hugo Descat a egalat la 7-7. Ulterior, elevii lui Pero Milosevic au reușit să își refacă diferența confortabilă de patru goluri, atenuantă de Dinamo până la pauză doar pentru 10-13 pe tabelă. Situația s-a mai schimbat după trecerea pe la vestiare.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Dinamo a reușit să egaleze prin  Komogorov, Bera, Gayduchenko și Mocanu, ultimul la 18-18 în inferioritate, în minutul 41. Timișorenii au revenit la conducere cu 18-20, după un gol al fostului dinamovist Cîmpan, la jumătatea reprizei. Bănățenii au cerut un 7 metri pentru o minge lovită cu piciorul în semicerc, neacordat. Poli a reușit să rămână în viață prin acțiunile ofensive finalizate aproape fără ratare. Cu trei minute înainte de final, Orbovic a înscris pentru 22-25, iar dinamoviștii nu au mai avut timp să revină.

Marjanovic a marcat cel mai mult pentru Poli, 9 goluri, urmat de Orbovic, cu 7 goluri, Krsto Milosevic, cu 4 goluri, Cîmpan, cu 3 goluri, Vuk Milosevic, cu 2 goluri, Hrimiuc și Fenici, cu 1 gol fiecare. Komogorov a dat cele mai multe goluri pentru Dinamo, 7.

Campionatul se oprește din pricina programului echipei naționale. La reluare, în runda a noua, Poli va avea acasă un meci accesibil cu CSM Focșani, la începutul lunii noiembrie.

foto: Constantin Duma, Agerpres

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.