Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au început anul cu dreptul, la victoria cu 24-23 cu Dobrogea Sud, și își păstrează invincibilitatea acasă. Partida a fost echilibrată în mare parte, dar constățenii au reușit să se desprindă în ultimul sfert de oră, ajutați și de două aruncări de la 7 metri parate de portarul Dan Vasile, în absența experimentatului Dane Sijan. Timișoara a jucat însă bine minutele decisive.

Prima repriză a fost una extrem de echilibrată. Cele două echipe au fost la egalitate de multe ori, și niciuna nu a reușit să se detașeze la conducere cu mai mult de un gol, până spre final. A fost rândul Constanței, dar și al Timișoarei să aibă un ușor avantaj. Alb-violeții au reușit să fructifice foarte bine minutele de dinainte de pauză, când și-au creat un prim avantaj de 2 goluri, după reușitele lui Filip Marjanovic și Vuk Milosevic, care au făcut ca la pauză scorul să fie de 13-11.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua repriză, oaspeții au egalat prin golurile lui Malinovic și Vujovic, dar bănățenii nu i-au lăsat să preia conducerea. S-a mers cap la cap până la jumătatea reprizei. La 17-18, după golul lui Crnoglavac, portarul Dan Vasile a parat un 7 metri a lui Marjanovic, iar apoi Vujovic a marcat pentru 17-19. Faza s-a repetat, iar Rohozneanu i-a dus pe oaspeți la 17-20. finalul a fost aprins, cu momente de dublă eliminare, iar Timișoara s-a apropiat la 20-21, și 21-22. Orbovic, Lasica și Krsto Milosevic au marcat, iar Daskaloski a apărat două mingi care au lăsat punctele acasă.

Filip Marjanovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 7 goluri,urmat de Orbovic și Hrimiuc, fiecare cu 5 goluri. Au mai înscris: Fenici, 3 goluri, Krsto Milosevic, Lasic,a fiecare 2 goluri și Vuk Milosevic,1 gol. Malinovic și Vujovic au fost principalii marcatori ai oaspeților, cu 5, respectiv 4 goluri.

Poli are meci din nou duminică, de la ora 18, la Suceava.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.