Joma - JSport.roJSport.ro

feniciCristian Fenici rămâne jucător de bază la SCM Politehnica, chiar dacă a avut și ceva probleme medicale. Deși alb-violeții au făcut un egal cu Steaua etapa trecută, coordonatorul de joc a prins echipa ideală a etapei a VI-a din Liga Zimbrilor.

Din echipa ideală mai fac parte portarul Sijan Dane de la HC Dobrogea Sud, extrema stângă Alexandru Asoltanei de la Dinamo, interul stânga Adrian Târzioru de la CSU Suceava, interul dreapta Dusan Trifkovic, de la Adrian Petrea Reșița și pivotul Martin Johannson de la Steaua. Fenici rămâne un jucător-cheie pentru SCM Politehnica la linia de 9 metri, unde deocamdată, interii aduși vara aceasta nu au dat randamentul lui Grigoraș sau Chikovani. De menționat că Fenici a fost foarte aproape să părăsească echipa în vară pentru Dobrogea Sud, dar conducerea i-a forțat puțin mâna cu timpul în care își va primi cele patru salarii restante pentru sezonul trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

SCM Politehnica are o nouă săptămână cu două meciuri în deplasare. Miercuri de la ora 17, elevii lui Pero Milosevic joacă la Satu Mare, pe terenul unei formații invitate în prima ligă, care până acum nu a obținut niciun punct. Partida nu este televizată. Sâmbătă, Poli joacă în turul II al Cupei EHF, la norvegienii de la Oif Arendal.

foto: facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.