Joma - JSport.roJSport.ro

fenici1După o lungă perioadă de incertitudine, lucrurile încep să se așeze la CH Poli. Conducerea a găsit bani pentru a negocia cu jucătorii plata restanțelor din patru salarii plus prime de joc până la final de an și a reușit să îl convigă pe căpitanul Cristian Fenici să rămână la Timișoara.

Cristian Fenici a semnat în luna mai un precontract cu HC Dobrogea Sud, echipă nou-promovată în Liga Națională, club care l-a și anunțat ca transferat pe contul oficial de Facebook. Totuși, jucătorul s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a decis să rămână la CH Poli. Am avut un precontract cu Constanța. Situația la club a fost foarte dificilă, nu se știa ce va fi pe viitor. La Constanța era un proiect serios. Aveam chiar bagajele făcute să mă mut la Constanța, dar în ultima săptămână conducerea clubuluia  reușit să mă întoarcă din drum. Sunt bucuros că putem juca în cupele europene, pentru ca munca de anul trecut să nu fie în zadar. Sper să facem o echipă pe măsura celei de anul trecut”, a declarat Fenici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Radu Țoancă, directorul SCM Timișoara, club din care face parte și CH Poli, a precizat că pentru parte de sezon până în decembrie, clubul are un buget de 3 milioane de lei. Banii din privat se vor folosi ca să se stingă datoriile către jucători, prioritar. Conducerea a explicat că le va plăti acum handbaliștilor 80% din restanțe, cu restul de 20% până în decembrie, iar jucătorii vor semna acordurile de plată, astfel încât CH Poli să nu își piardă locul de Liga Națională și de Cupa EHF. ”Pot să vă certific că până miercuri toate documentele vor fi semnate. Jucătorii își vor primi banii pe care i-am promis”, a declarat președintele Ioan Doboși.

Clubul CH Poli are trei memorii depuse la FRH, de jucătorii Demis Grigoraș, Irakli Chikovani și Andrei Păiuș. După ce jucătorii își vor retrage memoriile, clubul va putea face transferuri. ”Cred că până vineri vom putea da publicității toate numele care vor veni și care vor pleca de la Timișoara”, a declarat directorul sportiv al echipei, Dan Dumitru. Până acum, plecări certe sunt Demis Grigoraș la Tatabanya, și Mihai Timofte, Iulian Halcă și Irakli Chikovani la Dunărea Călărași.

foto: banatsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.