Naționala de handbal masculin a României a terminat la scorul de 26-26 meciul jucat cu Ucraina în grupa preliminară pentru Mondialul din Bahrain și va merge la baraj, indiferent de ce fac italienii cu feroezii. Au jucat și timișorenii Fenici și Sadoveac, dar în schimb Șimicu a lipsit, accidentat.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Elevii lui Xavi Pascual au avut de muncit serios cu ucrainienii, care i-au condus cu 14-11 la pauză. Tricolorii au egalat la 14 în debutul reprizei secunde, iar apoi au preluat conducerea. Adversarii au revenit, dar românii au reușit să scoată egalul care îi califică indiferent de ultimul rezultat. România bătuse Italia cu 34-24 și Feroe cu 28-20, în timp ce Ucraina a pierdut la un gol cu agzdele grupei de la Bolzano.

Marius Sadoveac, menajat în primele două meciuri, a înscris 4 goluri. Cristi Fenici, căpitanul lui SCM Poli, a jucat fără să înscrie, iar principalul marcator al României a fost fostul inter dreapta al echipei din Banat, Demis Grigoraș, autor a 10 goluri. Barajul pentru Mondial va avea loc în luna iunie.

foto: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.