Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au câștigat cu 32-27 meciul cu CSM Făgăraș, dar desprinde timișorenilor s-a făcut abia spre finalul jocului. Prima victorie a venit chiar de ziua căpitanului Cristian Fenici, dar și la revenirea după o accidentare a lui Marius Sadoveac, unul dintre cei mai importanți jucători ai alb-violeților.

Meciul a început echilibrat, cu un avantaj minim pentru oaspeți. După primul sfert de oră, Făgărașul s-a dus la 5-7, după un gol reușit de Tiberiu Constantinescu. În câteva minute, Poli a revenit în avantaj, cu 9-8, grație lui Bogdan Baican. Jocul a continuat echilibrat, până la pauză, când s-a intrat cu 15-15. S-a continuat în aceeași notă strânsă până în ultimul sfert de oră, când Poli a început să se desprindă. La revenire, Sadoveac a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 9 goluri, urmat de Marjanovic și Milosevic, fiecare cu 7 goluri, Șomlea și Cîmpan, fiecare cu 3 goluri, Fenici, cu 2 goluri, și Baican, cu 1 gol. Tiberiu Constantinescu a fost cel mai bun marcator al ardelenilor, cu 7 goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pero Milosevic a spus că știa că va fi un joc dificil. ”Cum am zis și înainte de meci. Făgărașul joacă foarte bine. E o echipă foarte bună, îi respect. Le-am spus la antrenament băieților că dacă ne relaxăm în repriza a doua, ne bat la noi acasă. Nu sunt echipe ușoare, trebuie să dăm totul. E bine că a revenit Sadoveac, dar l-am pierdut pe Păiuș. Am încercat să jucăm cu o apărare 6-0, dar aruncau de afară, nu puteam continua așa. După meciul de la București, ama vut jucători care au evoluat 60 de minute și erau obosiți, Fenici, Șomlea, Vuk. A intrat și Tcaciuc bine în poartă. Sunt mulțumit, dar nu a fost deloc ușor”, a precizat Milosevic.

Raul Fotonea a spus că poate și el a luat decizii tactice greșite dacă echipa a pierdut meciul. ”Din păcate, este al doilea meci la rând pe care îl pierdem după minutul 50. La fel s-a întâmplat cu Constanța. Este păcat că muncim trei sferturi din meci, pe final facem niste proștii copilărești și nu reușim să ținem pasul, Timișoara e o echipă bună, care îți taxează fiecare greșeală. Probabil fac și eu destule greșeli, și dacă pierdem două meciuri la rând de așa manieră, am și eu o vină. Dacă jucăm așa, șansele de menținere în Liga Zimbrilor sunt foarte mari. În acest campionat, am jucat rău puține meciuri. Ne-am bătut cu toate echipele, am reușit să niște victorii importante acasă, avem și niște puncte în clasament care ne dau dreptul să sperăm”, a punctat Fotonea.

Poli va juca din nou duminică, 23 februarie, în deplasare la Focșani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.