Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a câștigat tradiționalul turneu amical organizat la Timișoara. Singura diferență față de anii anteriori a fost legată de faptul că Sala UVT a găzduit Cupa Poli, deoarece Sala ”constantin Jude” trecea prin ultimele faze de refacere a suprafeței de joc.

Vineri, în prima zi de turneu, Potaissa Turda a câștigat cu 29-27 meciul cu CSM Bacău, după ce la pauză, moldovenii au avut 14-13. Apoi, SCM Poli s-a impus cu 32-27 cu sârbii de la Metaloplastika Sabac. La pauză, timișorenii au avut 16-13. Au marcat pentru trupa lui Pero Milosevic: Marjanovic, 12 goluri, Sadoveac, 6, Dragas, 4, Pribanic 3, Fenici  și Trif, câte 2 goluri fiecare, Păiuș, Neamțu și Cîmpan, un gol fiecare. Sâmbătă, au urmat finalele. În cea mică, Sabac a câștigat cu 29-26.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În finala mare, Poli a jucat cu titularii, exceptând utilizarea lui Fenici în atac. Turda a jucat mai mult cu tinerii din lot. La timișoreni, portarul Babasafari a avut o evoluție foarte bună. În aceste condiții, Poli a triumfat cu 30-18, după 12-4 la pauză. Au marcat pentru bănățeni: Marjanovic, 7 goluri, Cîmpan și Sadoveac, câte 5, Dragas și Pribanic, câte 3, Irimescu, 2, Păiuș, Trif, Șomlea, Fenici și Babasafari, câte 1 gol.

Săptămâna viitoare, Poli începe sezonul oficial cu Supercupa României împotriva lui Dinamo. Partida se va juca duminică la Brașov, iar clubul organizează deplasare pentru suporteri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.