Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au poate cea mai importantă săptămână a acestui sezon. Miercuri joacă la Suceava, în runda a XXI-a a Ligii Zimbrilor. Apoi, la sfârșit de săptămână, timișorenii joacă turneul Final 4 al Cupei României, la Focșani, iar în semifinală vor juca chiar cu gazdele din Moldova.

Echipa a plecat cu aproape 48 de ore înainte de meci spre Moldova, de luni. Tot lotul a făcut deplasarea, cu mențiunea ca Alin Șania nu e refăcut și nu va juca miercuri, dar ar putea fi utilizat la partidele de Cupa României. În campionat, Poli e pe locul 7. ”Jocul cu Suceava e un important meci de campionat pentru încrederea noastră, ei sunt o echipă arțăgoasă cu prestație foarte bună pe teren propriu. Ei aleargă foarte mult, așa că trebuie să fim atenți în ambele faze ale jocului, pentru a câștiga”, a precizat antrenorul Pero Milosevic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa va rămâne și joi în Suceava, unde va face și analiza video a adversarului din Focșani. În cealaltă semifinală se întâlnesc Steaua și Dinamo. ”Normal în acest caz, victoria din Cupa României e mai importantă în această săptămână, dar și acest meci de la Suceava înseamnă mult, pentru moralul echipei, pentru încredere, pentru tot. Cred că nu se mai poate întâmpla episodul de la Buzău, sper ca jucătorii să nu se gândească încă la Cupa României, ci abia după miercuri seara”, a precizat antrenorul despre prioritățile echipei.

La Suceava, Poli joacă miercuri de la ora 18, într-un meci netelevizat. Semifinala de la Focșani începe sâmbătă la ora 15 și va fi televizată.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.