Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României de handbal masculin s-a făcut din nou de râs și la ultimele meciuri din campania de calificare la Campionatul European de Handbal din 2020. Tricolorii au pierdut ambele jocuri, în care Alexandru Șimicu și Andrei Buzle au fost printre cei mai buni marcatori.

Manuel Montoya l-a convocat și pe portarul lui SCM Poli, Cristian Tcaciuc, dar care a revenit de la lot după câteva zile de antrenamente, deoarece a resimțit probleme medicale. Au rămas timișoreanul Alexandru Șimicu, inter stânga de 30 ani care în ultimul sezon a jucat în Franța, la Saint-Raphael, și Andrei Buzle, coordonatorul de 20 de ani născut la Sânnicolau Mare și ajuns la Lassa, după ce a semnat cu Barcelona. Ambii au jucat și contra Portugaliei, iar Buzle, și contra Franței.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul de la București de joi a fost pierdut de România cu 24-19 în fața lusitanilor. Șimicu a fost cel mai bun marcator, cu 6 goluri, în timp ce Buzle a marcat un gol. Duminică, România a cedat și în deplasare în Franța, cu 34-25. Buzle a fost, alături de Mănescu, cel mai bun marcator, cu 5 goluri. După aceste jocuri, naționala și handbaliștii vor intra în vacanță.

Cât despre România, a terminat grupa pe ultimul loc, cu un singur succes, cu Lituania.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.