Joma - JSport.roJSport.ro

Timișul va fi reprezentat în toamnă de două cluburi de jocuri sportive în cupele europene. Este vorba de SCM poli Timișoara, handbal masculin, și CSM Lugoj, volei feminin. Chiar și așa, alb-violeții vor avea dificultăți la reluarea pregătirilor de săptămâna viitoare, deoarece nu se vor putea antrena în Sala ”Constantin Jude” (care aparține de primărie) unde parchetul zace nevopsit!

În fiecare an, în sala polivalentă din orașul de pe Bega se fac lucrări la suprafața de joc. Adică, parchetul este rașchetat, chituit, vopsit și lăcuit. Acum, parchetul zace rașchetat de peste două săptămâni, timp în care în sală a avut loc gala de box Noaptea Spartanilor 2, dar și Campionatul Balcanic de Judo de juniori. Nici măcar femeile de serviciu de la sală nu știu când se va veni efectiv pentru a chitui și vopsi parchetul. Oricum, nimeni nu va avea acces în sală un număr de zile, pentru uscarea vopselii și a parchetului. SCM Poli se va reuni joi, 18 iulie, astfel încât e tot mai clar că primele antrenamente vor fi făcute în altă parte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul caută soluții în oraș și, cel mai probabil, se va opta pentru Sala Universității de Vest de pe strada Popa Șapcă. Suprafața de linoleum peste ciment nu este însă una tocmai grozavă. Cel mai probabil, jucătorii vor avea nemulțumiri, mai ales că nici restanțele financiare nu au fost stinse complet. Toată acestea în contextul în care marți, Poli va afla cu cine va juca în primele meciuri europene. Alb-violeții vor intra direct în turul II al Cupei EHF, deoarece au câștigat Cupa României în luna martie. De asemenea, Poli va fi și cap de serie.

 

Marți, la Viena, se trag la sorți meciurile din primele tururi. Se va juca în dublă manșă, cu partide la datele de 5/6, respectiv 12-13 octombrie. Turul III se va disputa în noiembrie, iar dacă trece de turul secund, Poli va putea da peste un adversar puternic, din handbalul  german, francez, spaniol, danez sau ex-iugoslav.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.