Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a început ”turul de forță” cu trofeul Cupei României câștigat duminică la Focșani, în fața Stelei. Marți, echipa a fost prezentă la ședința extraordinară de Consiliu Local Timișoara, unde au fost aplaudați de consilieri și de primar.

Cei de la Poli au venit cu trofeul Cupei, care va sta până miercuri în sala de consiliu din primărie. De asemenea, jucătorii au adus câte un tricou alb, cu poza de grup de la finală. Fiecare consilier a primit un tricou de la câte un jucător, iar primarul a fost premiat chiar de antrenorul Pero Milosevic. ”A fost fenomenal. Și când am câștigat medalia de bronz am fost aici, la primărie, să vorbim. Le mulțumim pentru modul în care ne-au primit. Am văzut că tot înaintau jucătorii și nimeni nu îi lasă tricoul primarului. Acum trei ani am fost aici cu el să discutăm, când a fost vorba să mergem din liga secundă sau să continuăm cu Poli. Eu mi-am dat cuvântul Iar acum mi-a îndeplinit promisiunea”, a declarat tehnicianul muntenegrean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa are un salariu restant, la fel ca și secția de rugby. Alb-violeții nu au vrut să ridice problema vreunei prime. ”Cu siguranță vom juca în Cupa HF și asta înseamnă că avem nevoie de mai mulți jucători pentru Europa. Azi ne bucurăm, mâine avem meci. Azi nu vrem să vorbim despre bani.De când am venit eu în fiecare an am mai făcut un pas Am luat bronzul în campionat, apoi am jucat finala cupei.Acum am câștigat trofeul și cred că mai putem face încă un pas. Trebuie să facem un pas în față, nu doi înapoi”, a mai spus Milosevic.

Filip Marjanovic a mai fost primit similar într-o primărie din Banat, pe când juca la Novi Sad. ”A fost drăguț. Cun un turneu greu la Focșani, am scris istorie. Am adus după 33 de ani trofeul Cupei României. Sunt fericit că am ajuns astăzi la primar și să sărbătorim cu toată lumea. Am mai avut o experiență similară. Când jucăm la Vojvodina, am câștigat de câteva ori Cupa Serbiei și am fost la primărie. Speră să luăm titlul, să continuăm tradiția”, a declarat extrema stângă.

Timpul de odihnă și petrecere nu există, deoarece miercuri, de la 19,45, echipa joacă acasă, cu CSM Făgăraș. Înainte de meci,trofeul va fi prezentat publicului timișorean. ”E greu. După cele două meciuri eram foarte obosiți și mândri în același timp. E o perioadă foarte grea. Am jucat la Suceava și alte meciuri în Cupă. Nu avem mult timp acum, ne recuperăm. E greu, să jucăm la trei zile, dar acesta e sistemul”, a mai spus jucătorul.

Poli a mai câștigat Cupa României la handbal în șapte în 1986, iar în 1991, a luat titlul de campioană.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.