Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a câștigat cu 36-27 meciul cu CSM Vaslui, într-un meci în care bănățenii nu au avut mari probleme. Cu  acest succes, echipa lui Pero Milosevic a urcat pe locul 7, un salt de două poziții în clasament.

Meciul a fost echilibrat doar în primele 18 minute, după care, Poli a început să se desprindă clar. La pauză, scorul a fost de 18-15, iar diferența a crescut exponențial în repriza secundă. Timișoara a avut și un avantaj de 9 goluri, iar antrenorul a putut da minute și jucătorilor mai tineri. Cel mai bun marcator a lui Poli a fost Marjanovic, cu 11 goluri, urmat de Baican, cu 5 goluri, Șomlea și Năstăsie, cu 4 goluri fiecare, Milosevic și Fenici, cu 3 goluri fiecare, Enculescu și Trif, cu 1 gol fiecare. Babasafari și Tcaciuc au salvat mingi importante, iar Cîmpan a lipsit din cauza unei accidentări. Khadkevich a dat cele mai multe goluri pentru moldoveni, 7.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pero Milosevic a fost mulțumit cu succesul clar. ”Așa trebuie să și jucăm. Nu a fost ușor în primele 20 de minute, dar am jucat bine pe parcursul celor 60 de minute. Am controlat jocul și în prima repriză, dar lor le-au intrat niște aruncări care nu trebuiau să intre. Am făcut și lucruri bune, și greșeli. În repriza a doua ne-am apărat bine, știam în fiecare moment ce avem de făcut în atac. În prima repriză, Babasafari și în a doua Tcaciuc au apărat bine. Fodorean a avut ghinion și nu a dat primul joc pentru echipă. Îmi felicit jucătorii și felicit adversarul, pentru un meci corect. Dacă nu eram montați, ne bătea Vasluiul. Nu avem meciuri ușoare”, a declarat antrenorul Timișoarei.

În tur, Vasluiul a câștigat cu 28-24, dar acum a fost altă mâncare de pește. ”Având în vedere că primele 20 de minute am jucat de la egal la egal, nu știu ce s-a întâmplat pe parcursul meciului. De la diferența de un gol-două am cedat pur și simplu. De fapt, cred că după statistica pe care am văzut-o, greșelile tehnice și ratările din situațiile unu la unu cu portarul au făcut această diferență. Greșelile personale au făcut diferența în această seară, din păcate pentru noi. Noi ne așteptam să luăm cel puțin un punct aici, dar ce a fost în teren a fost cu totul altceva”, a precizat Bogdan Pralea, portarul moldovenilor.

SCM Poli va avea următorul meci joia viitoare, de la 17, pe terenul lui CSM București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.