Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli încep deja amicalele de la sfârșitul acestei săptămâni. Un singur meci dintre toate este programat la Timișoara și se va juca,mai mult ca sigur, la Sala UVT, întrucât Sala ”Constantin Jude” e indisponibilă încă o ”bună” bucată de vreme.

Astfel, băieții lui Pero Milosevic vor juca primele amicale vineri și sâmbătă, cu nou-promovata CSM Reșița. Vineri, se va juca după-amiază în orașul de pe Bârzava, iar sâmbătă, se va juca la Timișoara, în prima parte a zilei. Urmează apoi ca Poli să participe la un turneu la Turda, în 2 și 3 august. Vor participa gazdele de la Potaissa, Minaur Baia Mare și CSM Reșița. Timișorenii vor merge și în Ungaria, pentru două amicale la Oroshaza, în 9 și 10 august.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tradițional, se organizează și anul acesta Cupa Poli,în 16-17 august. Invitatele sunt Metaloplastika Sabac, Potaissa Turda și CSM Bacău. Alb-violeții vor mai face multe antrenamente la Sala UVT, deoarece suprafața de joc de la Sala ”Constantin Jude” nu va fi gata până la data de 10 august. Echipa de futsal Informatica va fi afectată și ea în pregătire, deoarece și elevii lui Vali Ilaș se reunesc în 25 iulie și nu se vor putea antrena acasă.

Revenind la echipa de handbal, SCM Poli începe sezonul oficial cu Supercupa României, pe care o va juca cu Dinamo, în 25 august, la Brașov.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.