Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României de handbal s-a reunit din data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, pentru Trofeul Carpați, ultimul stagiu de pregătire pentru turneul de calificare la Mondialul din Italia. Selecționerul Rareș Fortuneanu a chemat patru sportivi născuți în Timiș la lot.

De la SCM Poli, sunt prezenți la lot centrul Cristian Fenici, dar și interul dreapta Marius Sadoveac. Pe lângă cei doi, convocat este și interul stânga Alexandru Șimicu, timișorean care joacă în prezent în Franța, la Saint-Raphael, și care o perioadă a refuzat să mai vină la acțiunile primei reprezentative. La naționale este și tânărul inter stânga Andrei Buzle, jucător la Minaur Baia Mare, născut la Sânnicolau Mare. Trofeul Carpați se va juca sâmbătă și duminică. În primul meci, România joacă cu Olanda, iar duminică va da piept cu învingătoarea dintre Macedonia de Nord și Algeria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În 10-12 ianuarie, România va juca în Italia, la turneul pentru Mondialul organizat în ianuarie 2021 în Peninsulă. Adversarele tricolorilor vor fi Georgia, Kosovo și țara-gazdă.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.