Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la SCM Poli au anunțat primele mutări pentru lotul din sezonul viitor, iar capul de afiș este revenirea lui Marius Sadoveac la Timișoara. Deși echipa trece printr-o perioadă nefastă în campionat, alb-violeții au prelungit contractele a doi jucători: Alin Șania și Filip Marjanovic.

Marius Sadoveac a fost convins să revină la Timișoara. Jucătorul de mână stângă, ajuns la 32 de ani, a purtat multe sezoane tricoul lui HCM Constanța și Minaur Baia Mare. cu cele două echipe a devenit deșapte ori campion al României, a mai cucerit cinci Cupe și a jucat un turneu Final Four de Cupă EHF, în 2014. Ultimii doi ani i-a petrecut în Franța, la Tremblay, iar acum un deceniu, era golgheterul lui Poli, cu care a jucat în Cupa Challenge. ”Mă bucură viitoarea reîntâlnire cu câțiva colegi cu care am fost împreună; cu Fenici și Păiuș am evoluat și la juniori în aceeași echipă a Timișoarei. Am ambiția să câștig o medalie și cu Politehnica, după titlurile cucerite anterior la alte echipe!”, a declarat jucătorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După ce săptămână trecută clubul a prelungit contractul antrenorului Pero Milosevic, SCM Poli și-a mai prelungit înțelegerile cu doi jucători. După ce în meciul cu Dinamo a ratat două aruncări de la 7 metri, lui Alin Șania i s-a mai prleungit înțelegerea un an. Handbalistul va împlini anul acesta 35 de ani. De asemenea, și sârbul Filip Marijanovic s-a stat la negocieri. Extrema stângă a mai prelungit două sezoane cu Timișoara.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.