Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Handbaliștii de la SCM Poli au remizat la Focșani la scorul de 28-28, cu greu, la ultima fază, după ce în tur au și cedat acasă cu moldovenii și erau să piardă și jocul din retur . Elevii lui Pero Milosevic rămân pe locul 7 și se consolează cu succesul cu vrâncenii din semifinalele Cupei României. 

Meciul a început sub auspicii bune pentru cei de la Poli. Timișorenii  au condus în primele 15 minute, după care Focșaniul a egalat la 7-7 și s-a instalat la conducere. După ce moldovenii au avut și un avantaj de patru goluri, la pauză s-a intrat cu 15-12. Poli a revenit în repriză secundă și s-a reinstaurat la conducere în minutul 40, însă avantajul a ținut doar cinci minute. Finalul a fost și cu momente tensionate. În ultimul minut a fost 27-27, dar Valentin Pătru a marcat pentru 28-27. Poli a egalat însă printr-o aruncare de la 7 metri a lui Marjanovic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De altfel, Filip Marjanovic a fost principalul marcator al echipei timișorene, cu 9 goluri, urmat de Sadoveac, cu 6 reușite, Cîmpan și Milosevic, fiecare cu 4 goluri, Fenici, cu 2 goluri, și Păiuș, Pribanic și portarul Tcaciuc, cu 1 gol fiecare. Pentru Focșani, Miroiu și Mocanu au fost principalii marcatori, cu 6 goluri fiecare.

În altă ordine de idei, SCM Poli îi are convocați la naționala României pe interul dreapta Marius Sadoveac și pe portarul Cristian Tcaciuc. De asemenea, la lot sunt chemați și interul stânga Alexandru Șimicu, care acum joacă în Franța, la Saint-Raphael, dar și Andrei Buzle, interul stânga din Sânnicolau Mare ajuns la Barcelona. România va juca cu Lituania în preliminariile pentru europeanul de anul viitor, la Târgoviște, în 11 aprilie, și la Klaipeda, în 14.

SCM Poli joacă ultimul meci din sezonul regulat acasă cu CSM București, miercurea viitoare, de la ora 16.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.