Joma - JSport.roJSport.ro

nationala-de-handbal-masculin-a-romaniei-a-remizat-in-cel-de-al-treilea-amical-cu-portugalia-scor-27-27-113471Naționala României se simte foarte bine cu noul selecționer, Xavi Pascual, și a bifat un nou succes, cu 28-23 contra Poloniei, într-un meci jucat la Cluj. SCM Politehnica l-a avut pe Fenici sub tricolor, dar a mai avut alți trei sportivi la alte două echipe naționale.

Cristian Fenici a fost titular în partida din preliminariile pentru Europenaul din 2018, dar nu a marcat în jocul cu leșii. A făcut-o în schimb timișoreanul Marius Sadoveac, jucător în Franța, la Tremblay, marcator a unui gol. SCM Poli a avut doi jucători la naționala Macedoniei, portarul Zlatko Dascaloski și interul Filip Lazarov, care nu a marcat nici el în partida pierdută cu 35-28 cu Cehia. De asemenea, extrema Marko Lasica a fost la naționala Muntenegrului, care a remizat cu 24-24 cu Rusia. Alb-violetul nu a fost pe lista marcatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În această perioadă de pauză, SCM Poli a disputat două jocuri amicale. Vineri, timișorenii au câștigat cu 30-27 cu CS Minaur Baia Mare, locul 2 în seria a de Vest din eșalonul secund. Nu a jucat Filip Marjanovic, menajat, Vuk Milosevic a jucat doar o repriză, iar Leo Ștefan a fost și el utilizat pe alocuri. Pejovic și Simovic au fost principalii marcatori, fiecare cu câte 5 goluri. Sâmbătă, timișorenii au remizat cu 28-28 cu CSM Satu Mare, după ce au avut 15-13 la pauză. Principalii marcatori au fost Marjanovic, 11 goluri, Pejovic, 6 goluri, și Păiuș, 4 goluri.

SCM Poli reîncepe meciurile oficiale joi de la ora 18, cu un meci mai accesibil cu CSM Făgăraș.

foto: reporterntv.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.