Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geirger

Alb-violeții de la SCM Poli au o perioadă cu jocuri mai ușoare în Liga Zimbrilor, după ce au câștigat Cupa României. După un succes cu Universitatea Cluj, acum timișorenii joacă pe teren propriu cu penultima clasată CSM Bacău.

Sâmbătă, la Cluj, alb-violeții au câștigat la scorul de 37-27, cu formația clujeană, una invitată în prima ligă. Cu acest rezultat, elevii lui Pero Milosevic rămân pe locul 7 în campionat, cu 43 de puncte, cu unul sub următoarea clasată, CSA Steaua. Meciul de săptămâna aceasta e un nou bun prilej de a acumula puncte, deoarece CSM Bacău este penultima clasată.Vor lipsi însă Orbovic și cel mai probabil, Pribanic, accidentați. Cel mai probabil, ambii vor fi menajați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pero Milosevic spune că echipa e pe o pantă ascendentă. ”Am realizat o treabă bună și am ajuns într-o formă sportivă odată cu finala de Cupă. Pare să fie din nou o ascensiune, după jocul cu Făgăraș; am văzut asta în partida cu Cluj și trebuie să stăm pe această linie. Eu sper că va fi victorie, pentru că avem nevoie. Suntem echipa mai bună decât Bacău, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren, la sală, nu doar din vorbe”, a declarat antrenorul.

Meciul cu Bacăul începe miercuri la ora 18 și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.