SCM Poli a pierdut cu 31-23 la Minaur Baia Mare în ultima etapă a sezonului regulat. Un rezultat destul de rușinos pentru alb-violeți, care în repriza a dpua nu au preamai contat. Timișorenii au căzut pe 5, după ce au și condus Liga Zimbrilor, și au pierdut avantajul terenului propriu pentru play-off. 

Meciul a început destul de echilibrat, dar și cu presiunea mizei resimțită de cele două formații. În minutul 8, Milos Orbovic au primit fiecare o eliminare după două minute, în urma unei altercații. Au urmat proteste vehemente ale lui Andrei Păiuș, pentru o lovitură la ochi. Spiritele s-au mai calmat și cele două formații au mers cap la cap, până în ultimele cinci minute, când Minaur s-a desprins la 12-8, grație lui Căbuț și a portarului Pop.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Replica Timișoarei s-a lăsat așteptată în repriza a doua, dar timișorenii nu au putut reveni. Milos Orbovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 7 goluri, urmat de Lasica și Hrimiuc, fiecare cu 3 goluri, Krsto Milosevic, Santeiu, Șania și Marjanovic, fiecare cu 2 goluri, și Fenici, cu 1 gol. Călin Căbuț a demonstrat din nou că e noul ”star” al handbalului masculin românesc după ce tânărul a marcat 10 reușite.

În play-off, bănățenii vor juca cu CSM București, cu primul joc în deplasare. Se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din trei jocuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.