Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli Timișoara se pregătește pentru noul sezon, în care va juca din nou Europa, dar nu sub cele mai bune auspicii. Alb-violeții tocmai au pierdut un jucător, deoarece Milos Orbovic a ales să se despartă de echipa la care a evoluat în ultimele două sezoane.

Interul dreapta s-a despărțit de club, deși a fost prezent la reunire. Orbovic, component de bază al naționalei Serbiei, avea de furcă și cu niște probleme medicale de când elevii lui Pero Milosevic au reluat pregătirea. Cu 130 de goluri, a fost al doilea marcator al echipei în sezonul 2017-2018, iar cu aproape 100, al treilea în sezonul 2018-2019.Conducerea clubului a precizat că despărțirea a fost una amiabilă, de comun acord. Practic însă, la echipa subt probleme, iar plecarea lui Orbovic e doar consecința firească a acestora. Cu atât mai mult cu cât întârzierile la plată persistă de aproape doi ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Poli sunt restanțe salariale de trei luni, iar echipa se antrenează în continuare la Sala UVT. De altfel, e foarte probabil ca și turneul amical Cupa Poli să aibă loc în sala de pe strada Popa Șapcă, deoarece la parchetul de la Sala ”Constantin Jude” mai e mult de lucru. Clubul nu va aduce niciun înlocuitor pentru Orbovic, iar dacă problemele nu se vor rezolva, nu este exclus ca și alți jucători să părăsească echipa. Până atunci, în acest sfârșit de săptămână, Poli participă la un turneu amical la Oroshaza.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.