Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au aflat cu cine vor da piept în Cupa EHF, la câteva zile înainte de reluarea pregătirilor. Elevii lui Pero Milosevic vor da piept cu un adversar din Balcani în turul II al competiției. De asemenea, e de precizat că în staff și la centrul de juniori s-au adus întăriri. 

Poli va intra în turul II al celei de-a doua competiție inter-cluburi de la nivel continental, din ipostaza de câștigătoare a Cupei României. Timișoara va juca cu învingătoarea din dubla dintre Olympiakos Pireu, campioana Greciei din ultimii doi ani, și Borac Banja Luka, deținătoarea Cupei Bosniei. Poli, cap de serie la tragerea la sorți, va fi gazda primului joc, din 5 sau 6 octombrie. Returul va fi în deplasare în 12 sau 13 octombrie, Turul III preliminar se va disputa în noiembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La echipa de seniori, noul secund va fi Lucian Ghiulai, cel care a fost antrenor principal la echipa feminină a clubului SCM, desființată vara trecută după un an în liga secundă, în principal din motive financiare. Din acest an, în staff-ul echipelor din Liga Zimbrilor trebuie să fie un antrenor care are cursul absolvit sau e cursant Master Coach. Ghiulai este în prezent înscris la curs.

De asemenea, la centrul de copii și juniori a mai fost adus Alexandru Nae. De copii se va ocupa și Attila Horvath, fostul secund al echipei mari, ca și coordonator al centrului, dar și Sorin Șipoș, managerul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.