Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a câștigat cu 29-28 meciul cu Dunărea Călărași, după un parcurs cu răsturnări mari de scos. Adversarul a pierdut 6 puncte într-o singură zi, după ce călărășenii au pierdut la „masa verde” un meci cu Turda câștigat în teren. Veste proastă pentru alb-violeți este însă că au rămas fără portarul Milos Kocic definitiv.

Poli a început meciul foarte slab, iar după 13 minute de joc, Călărașiul s-a desprins la 4-9 pe tabelă, ajutată și de câteva intervenții ale lui Șelaru. Au urmat 9 minute fără gol marcat pentru Dunărea. Cu o apărare bună și intervențiile lui Tcaciuc din poartă, poli a egalat, iar apoi, după 25 de minute de joc, a preluat conducerea. La pauză s-a intrat cu 13-11, și cu moralul revenirii în ”contul” bănățenilor. Timișorenii au început foarte bine și repriza a doua și s-au desprins la 16-11 în minutul 35.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au avut un avans mare până în minutul 43, la 22-14, dar au avut emoții mari pe final, când călărășenii au recuperat până ce nu a mai lipsit mult să egaleze. Marius Sadoveac a fost principalul marcator al bănățenilor, cu 10 goluri, urmat de Orbovic, cu 6 reușite, Marjanovic, cu 5, Milosevic, Fenici și Cîmpan, fiecare cu câte 2 goluri, Păiuș și Pribanic, fiecare cu 1 gol marcat. Vartic și Gurkovsky au fost principalii marcatori ai oaspeților, cu 6, respectiv 5 goluri.

Pero Milosevic a fost supărat pe elevii săi, pentru că au pierdut avansul mare avut. ”Am început prost, dar cu determinare și o bună apărare, am reușit să revenim. Nu e ușor să recuperezi diferența. Joci acasă, intervine și o stare de nervozitate. Am recuperat însă treptat, am intrat cu 13-11 la pauză și am avut un alt parțial fenomenal. Am controlat meciul și am terminat la un gol diferență. Ce pot să spun ca antrenor? Nu sunt mulțumit. Ca și cu Dinamo, deși avem jucători cu experiență! Și arbitrii nu au dat fault la Marius Sadoveac, când putem să ne desprindem la 5 goluri. A greșit și Pribanic. Nu-mi plac lucrurile astea. Avem jucători care se refac lent. Avem nevoie de mult mai mult. E importantă victoria obținută acasă. Îmi felicit jucătorii, dar sunt unii care sunt indisciplinați tactic când avem un avans. În apărare am jucat însă perfect. Sunt mulțumit de victorie, nu de scor, am trecut de Călărași, care a pierdut la ”masa verde””, a precizat tehnicianul.

Milos Kocic, portarul sârb care avea probleme cu viza, nu va mai reveni la SCM Poli. ”Îl avem pe Varo, Tcaciuc, și un portr tânăr,. trebuie să muncim. Kocic nu mai vine. Nu e vorba doar de viză. El și soția așteptau de zece ani să aibă un copil, acum este însărcinată, poate naște oricând. Și a dorit să stea acasă, nu aici, stresat cu viza. E un mare ghinion. Cu el ca prim portar, aveam poarta bine acoperită. Dar ne-a lipsit din octombrie”, a spus Milosevic despre deja fostul portar al bănățenilor.

Eremia Pîrîianu a precizat că echipa sa a foarte afectată de veste pierderii la ”masa verde” a meciului cu Dunărea Călărași. ”Un meci frumos, din păcate, nu am putut să trecem peste vestea proastă pe care am primit-o astăzi din parte federației. Băieții au încercat să facă un meci bun. Timișoara a avut șansă, iar noi am făcut foarte multe greșeli care ne-au costat, mai ales jucând cu o echipă care joacă destul de pragmatic în atac și au un plus de experiență față de echipa noastră, care are o medie de vârstă destul de mică. Am făcut iar greșeli elementare care au contat foarte mult. Atunci am avut o cădere. S-au schimbat sistemele de apărare, și noi, și echipa din Timișoara. Atunci am încercat să ne adaptăm repede sistemului adoptat de Pero Milosevic și am revenit în joc, dar se pare că prea târziu. Încă o dată ne-au costat acele două-trei greșeli elementare care au contat în rezultatul partidei. Sunt 6 puncte, în clasament, orice punct poate conta. Pentru noi e un șoc foarte mare. Sperăm să trecem peste el cât mai curând”, a a precizat antrenorul Dunării.

SCM Poli joacă din nou la mijlocul săptămânii viitoare, pe terenul lui Minaur Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.