Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus cu 24-18 în al treilea meci pentru clasament cu Minaur Baia Mare și va juca pentru locul 5 cu Dobrogea Sud Constanța. În primul meci, timișorenii s-au impus cu 32-26, dar au cedat în Maramureș la scorul de 29-27.

Bănățenii au jucat  fără Fenici și Hrimiuc accidentați. După un start echilibrat, Timișoara a avut pentru prima dată un avantaj de două goluri la jumătatea reprizei, iar pe finalul reprizei, alb-violeții și-au mărit ecartul până la 13-9 la pauză. În a doua repriză, Poli a avut și șaptegoluri avans, pentru puține emoții când Minaur s-a apropiat la 21-18, dar victoria de pe final a venit logic.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Marjanovic, cu 7 goluri, urmat de Krsto Milosevic, cu 6 goluri. Orbovic și Cîmpan au dat fiecare câte 3 goluri, Vuk Milosevic a marcat 2, iar Lasica, Santeiu și Sania au marcat 1 gol fiecare. Sabou a fost cel mai bun marcatoral băimărenilor,cu 5 reușite.

Pero Milosevic e bucuros că echipa sa a câștigat cu restanțe salariale, mai ales că adversarul avea o primă. ”Am avut momente în care am aruncat doar în bară și în aut, vreo patru aruncări. Erau momente în care ar fi trebuit să închidem jocul, în primele 15 minute ale reprizei secunde. Dar Baia Mare are o echipă foarte bună. Are patru străini foarte buni, jucători din propria școală fenomenali. Portarul Bucătaru, m-am temut să nu apere ca în debutul reprizei secunde de la Baia Mare, deoarece el a câștigat acel meci și a dus lupta în decisiv. Am jucat bine, l-am avut pe Vuk în rotație, deși a făcut doar trei antrenamente. Santeiu a jucat accidentat tot meciul. Le mulțumesc jucătorilor că joacă cu probleme avute. Baia Mare nu are probleme financiare, azi avea primă și au luptat. Jucătorii noștri știau asta și de asta au luptat, pentru onoarea clubului. Le mulțumesc pentru cum au jucat în apărare și atac, cu 6-0, 5-1. E o victorie meritată. După ce am pierdut cu CSM București cu acel 7 metri neacordat, am bătut de două ori clar pe Baia Mare”, a punctat tehnicianul.

Poli va juca cu Dobrogea Sud tot pe sistemul cea mai bună echipă din trei meciuri. Primul joc va fi la Timișoara, cel mai probabil joia viitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.