Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut cu 27-20 pe teren propriu în fața Stelei, liderul la zi din campionat, după un nou meci în care alb-violeții nu au prea contat. Timișorenii au fost conduși de la început la final, cu o nouă zi ”neagră”, la fel ca în meciul cu CSM București.

După 20 de minute, scorul era 8-2 pentru Steaua, care l-a avut pe Tudor Stănescu, fostul portar al lui Poli, în mare formă. La pauză s-a intrat cu 6-10, iar în repriza a doua nu s-a schimbat mai nimic, cu excepția protestelor dure la adresa arbitrilor. Orbovic și Marjanovic au fost principalii marcatori ai alb-violeților,fiecare cu 5 goluri, urmați de Fenici, cu 3 goluri, Hrimiuc, cu 2 goluri, Șania și Santeiu cu 1 gol. Mihalcea a fost principalul marcator al alb-violeților, cu 8 goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pero Milosevic a recunoscut că echipa a jucat slab și nu a vrut să vorbească de problemele financiare. ”Steaua a meritat să câștige. Am jucat foarte slab, mai ales în atac. Ne-au lipsit aruncările de afară, cred că am dat doar 3 goluri de la 9 metri. În primele 20 de minute a semănat meciul cu cel cu CSM. Nu poți începe așa un meci. L-am pregătit bine, dar nu suntem concentrați. Ne-a marcat meciul cu CSM, dar nu am avut forță să revenim și să pregătim meciul cu Steaua. Azi Steaua a fost echipa mai bună și în atac și apărare, iar Tudor Stănescu a fost fenomenal. Am ratat aruncări în debut de meci, iar apoi ei au marcat repede pe contraatac. Am pierdut cu o contracandidată. În toamnă am jucat bine,am avut o serie pozitivă. Nu mai avem acea formă. Am pierdut două meciuri în patru zile, după ce ne obișnuisem să câștigăm. E dificil”, a declarat Milosevic.

Ovidiu Mihăilă a apreciat că echipa sa a jucat aproape perfect. ”Cred că astăzi am făcut un joc aproape perfect din punct de vedere tehnico-tactic. Am stat foarte bine în apărare și în atac am jucat cu o disciplină care ne-a permis să găsim soluțiile, și să le valorificăm. Aici a fost cheia jocului de astăzi. Este un risc în următoarele jocuri pentru noi. A părut o victorie ușoară și cred că asta se datorează în primul rând faptului că ne-au lipsit cei trei jucători la fel de importanți ca și ceilalți, neavându-i pe Vujic și Vegar la linia de 9 metri. Dar eu m-am bucurat foarte mult, le-am spus și în vestiar că au arătat ca o echipă solidă și pot suplini pe oricine în joc”, a precizat Mihăilă.

Peste zece zile, Poli va juca în deplasare la Iași, un meci mult mai accesibil.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.