Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut cu 27-20 pe teren propriu în fața Stelei, liderul la zi din campionat, după un nou meci în care alb-violeții nu au prea contat. Timișorenii au fost conduși de la început la final, cu o nouă zi ”neagră”, la fel ca în meciul cu CSM București.

După 20 de minute, scorul era 8-2 pentru Steaua, care l-a avut pe Tudor Stănescu, fostul portar al lui Poli, în mare formă. La pauză s-a intrat cu 6-10, iar în repriza a doua nu s-a schimbat mai nimic, cu excepția protestelor dure la adresa arbitrilor. Orbovic și Marjanovic au fost principalii marcatori ai alb-violeților,fiecare cu 5 goluri, urmați de Fenici, cu 3 goluri, Hrimiuc, cu 2 goluri, Șania și Santeiu cu 1 gol. Mihalcea a fost principalul marcator al alb-violeților, cu 8 goluri.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pero Milosevic a recunoscut că echipa a jucat slab și nu a vrut să vorbească de problemele financiare. ”Steaua a meritat să câștige. Am jucat foarte slab, mai ales în atac. Ne-au lipsit aruncările de afară, cred că am dat doar 3 goluri de la 9 metri. În primele 20 de minute a semănat meciul cu cel cu CSM. Nu poți începe așa un meci. L-am pregătit bine, dar nu suntem concentrați. Ne-a marcat meciul cu CSM, dar nu am avut forță să revenim și să pregătim meciul cu Steaua. Azi Steaua a fost echipa mai bună și în atac și apărare, iar Tudor Stănescu a fost fenomenal. Am ratat aruncări în debut de meci, iar apoi ei au marcat repede pe contraatac. Am pierdut cu o contracandidată. În toamnă am jucat bine,am avut o serie pozitivă. Nu mai avem acea formă. Am pierdut două meciuri în patru zile, după ce ne obișnuisem să câștigăm. E dificil”, a declarat Milosevic.

Ovidiu Mihăilă a apreciat că echipa sa a jucat aproape perfect. ”Cred că astăzi am făcut un joc aproape perfect din punct de vedere tehnico-tactic. Am stat foarte bine în apărare și în atac am jucat cu o disciplină care ne-a permis să găsim soluțiile, și să le valorificăm. Aici a fost cheia jocului de astăzi. Este un risc în următoarele jocuri pentru noi. A părut o victorie ușoară și cred că asta se datorează în primul rând faptului că ne-au lipsit cei trei jucători la fel de importanți ca și ceilalți, neavându-i pe Vujic și Vegar la linia de 9 metri. Dar eu m-am bucurat foarte mult, le-am spus și în vestiar că au arătat ca o echipă solidă și pot suplini pe oricine în joc”, a precizat Mihăilă.

Peste zece zile, Poli va juca în deplasare la Iași, un meci mult mai accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.