Handbaliștii de SCM Poli au pierdut cu 23-22 primul meci pentru stabilirea locului 5 în Liga Zimbrilor, în fața celor de la Dobrogea Sud Constanța. Oaspeții au condus cu un avans bun, dar poliștii au dat semne de revenire pe final. În zadar însă.

Constanța a marcat repede pentru 0-3 în debutul de meci, mai ales că Poli nu putea juca cu Fenici și Hrimiuc, în continuare accidentați. . Timișoara a egalat la 4-4 în minutul 10, prin Santeiu, dar oaspeții au preluat din nou conducerea. La pauză,scorul a fost 11-12,dar dobrogenii au ieșit bine de la cabine și în nici două minute au avut 11-14, iar apoi, și 13-19. Gazdele au egalat în minutul 56, la 21-21, după un contraatac al lui Cîmpan. Finalul a fost strâns, iar în ultimul minut, Constanța a primit un 7 metri fructificat de Toma și poliștii nu au putut egala la ultimul atac.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Milos Orbovic a marcat cele mai multe goluri pentru Poli, 5, urmat de Krsto Milosevic, cu 4, Marjanovic și Santeiu, fiecare cu câte 3, Cîmpan și Șania, fiecare câte 2, Vuk Milosevic și Daskaloski, câte 1 gol fiecare, ultimul cu unul din poartă în poartă. Laurențiu Toma a fost principalul marcator al constănțenilor, cu 8 goluri.

Pero Milosevic a considerat că arbitrii au greșit la finalul meciului, dar a și spus că jucătorii săi nu au respectat schema stabilită la time-out. ”Am avut un atac la final și nici Krsto Milosevic, nici Leonard Ștefan nu știu ce a fluierat arbitrul, semicerc sau fault în atac. E curios să se întâmple asta când joci acasă și ești la egalitate. Iar aici Crnoglavac a făcut doi pași la stânga, doi pași la dreapta, aruncă, îl lovește în cap pe Savic, și se fluieră 7 metri. Era liber pe aruncare. Fără cinci jucători tot am jucat. Nu înțeleg ce am făcut la ultima fază, am cerut să intre Marjanovic fără minge și Krsto Milosevic să joace cu Santeiu, iar Krsto a aruncat, deși mai erau 7 secunde.. Trebuia să jucăm pe Santeiu să încercăm să obținem penalti. Voi lămuri asta în vestiar. Dar e un meci în care am revenit cu caracter. Nu am avut schimbări în apărare. Sunt jucători care au evoluat mult și abia pot respira. Eu sunt mulțumit de cum a luptat echipa. Cu situația noastră dificilă, au demonstrat că au caracter. Sunt patru—cinci jucători care pleacă și joacă. Iar alții nu. Dar vom ști cu cine vom continua în viitor”, a spus Antrenorul Timișoarei.

Următorul meci va fi la Constanța, cel mai probabil, joia viitoare. se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din patru partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.