Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli s-a impus cu 31-23 cu HC Adrian Petrea, în optimile Cupei României, într-un derby al Banatului care a avut un farmec mult estompat față de meciurile de altădată. Cu o tribună mai mult goală decât plină, fără galeria ”Vulturii Semenicului” și o formație a Reșiței cu mari probleme, partida nu a semănat cu meciurile încrâncenate din alte vremuri dintre timișoreni și echipa din Banatul de munte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În teren, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, chiar dacă mulți jucători continuă la Reșița până la finalul sezonului. Poli a marcat prin nu mai puțin de 11 jucători de câmp, între care și Ilie Vaidasigan, venit de la Reșița la Timișoara. Interul a marcat primele sale goluri de la revenirea în alb-violet. De asemenea, Păiuș a tras după mult timp de la 7 metri, iar Furak și Neamțu au primit minute consistente. La pauză, scorul a fost de 16-7, iar clubul de handbal a strâns jucătorii de pluș și cărți de colorate, aduse de aproape fiecare spectator, pentru copii ce vor fi viziați de Druckeria înainte de Crăciun.

Așadar, pentru Poli au marcat: Lazarov, 4 goluri, Milosevic, 4 goluri, Marjanovic, 3 goluri, Lasica, 3 goluri, Simovic, 3 goluri, Neamțu, 3 goluri, Furak, 2 goluri, Păiuș, 2 goluri, Vaidasigan, 2 goluri și Santeiu, 1 gol. De la HC Adrian Petrea Marius Bahan a fost cel mai bun marcator, cu 8 goluri, urmat de Lucian Igna,t cu 7 reușite.

Pero Milosevic și-a reproșat doar faptul că nu i-a dat nici acum șansa să joace lui Alexandru Gurănescu. ”Teoretic, da, a fost un meci mai ușor. Dar mie personal, nu-mi place să joc meciurile acestea, când adversarul nu vine în formație completă, ci cu tinerii. Noi am abordat meciul cu respect, ca să nu ne relaxăm, pentru că niciodată nu se știe. Trebuie să joci la 100% ca să câștigă și asta am și făcut. Am jucat foarte bine în apărare, Zlatko a apărat bine, în ultimile minute am putut să facem schimbarea, ca să joace toți. Am făcut o singură greșeală. L-am pus pe Vâllceanu în echipă și a apărat, dar nu l-am pus pe Alex pe foaie și el până acum nu a înscris pentru echipă. Sunt mulțumit, continuăm în Cupă, nimeni nu s-a accidentat, am idhnit titularii, toată lumea a jucat. Am terminat așa un 2016 frumos pentru SCM Poli Timișoara”, a declarat tehnicianul lui Poli.

Mihai Rohozneanu a anunțat că se caută resurse din mediul privat pentru ca echipa reșițeană să poată continua în Liga Zimbrilor. ”Ținând cont de subțirimea lotului și de situația noastră, era de așteptat să se întâmple așa. Din păcate, nu am reușit să avem aceeași prestație ca în ultimele trei meciuri de campionat, în care poate ne-am ridicat la nivelul echipelor cu care am jucat. Astăzi, pe de o parte era normal, după trei meciuri relativ bune, făcând abstracție de scor, să avem și unul mai puțin reușit. Am întâlnit o echipă bună, care merită să meargă mai departe în compeitția în care am participat. Pentru noi urmează o perioadă de vacanță, urmând ca din ianuarie să vedem în ce condiții mergem mai departe”, a declarat Rohozneanu, care a preluat ”frâiele echipei”.

SCM Poli reia meciurile oficiale în jurul datei de 1 februarie, cu partida din sferturile Cupei României, după ce îți va afla adversarul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.