SCM Poli a bifat trei victorii din trei în partidele acasă cu formațiile din Moldova, după ce s-a impus cu 37-20 în partida cu Poli Iași, formație nou-promovată care nu a adunat deocamdată niciun punct după șapte runde în Liga Zimbrilor. Meciul a fost o simplă formalitate și închide seria de trei partide acasă ale bănățenilor cu Vaslui, Suceava și formația din Capitala Moldovei.

Ieșenii au jucat dezinvolt, chiar dacă au venit cu 0 puncte la Timișoara. În primele zece minute au reușit să își speculeze bine viteza și chiar au condus la un gol, după care s-a terminat ”distracția”. Poli a preluat conducerea autoritar, iar la pauză a avut 16-11. În repriza a doua nu au lipsit și puține scântei, cu câteva reproșuri la arbitri, dar și reproșurile antrenorului Florin Spiridon pentru elevii săi, pe care i-a și băgat în ședință după meci.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Cel mai bun marcator al lui SCM Poli a fost Marjanovic, cu 12 goluri. Au mai înscris pentru alb-violeți: Orbovic, cu 5 puncte, Fenici, 4 puncte, V. Milosevic, 3 goluri, K. Milosevic, Lasica, Ștefan și Cîmpan, 2 goluri fiecare, Neamțu, Păiuș, Șania și Uruianu, fiecare 1 gol,ultimul la prima reușită în tricoul alb-violet. Alexandru Ciobanu a fost principalul marcator al ieșenilor, cu 6 goluri.

Pero Milosevic a fost mulțumit de rezultat și că au marcat toți handbaliștii, cu excepția portarilor. ”Mai ales în partea a doua afost o victorie clară. Știam că Iașul aleargă mult pe faza întâi, după ce primește gol, la fel pe contraatac, și apoi nu poate duce ritmul în repriza a doua. Am jucat bine, am făcut și greșeli, și în prima repriză și a doua, în apărare. Dar până la final am marcat toți, a fost primul gol al lui Ion Uruianu, jucător important pentru noi, a dat și Păiuș de la 7 metri, un jucător de apărare. Singurul lucru de care nu sunt mulțumit de cei doi ani de când sunt aici: după ce dăm gol, unii jucători nu se repliază rapid în apărare. Acest aspect trebuie îmbunătățit, mai ales pentru doi-trei jucători. Dar cu așa un rezultat nu pot să nu fiu mulțumit. Dacă nu jucăm bine, Iașul ne putea bate, așa am pregătit meciul”, a punctat Pero Milosevic.

SCM Poli are următorul meci miercurea viitoare, pe terenul campioanei Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here