SCM Poli a bifat trei victorii din trei în partidele acasă cu formațiile din Moldova, după ce s-a impus cu 37-20 în partida cu Poli Iași, formație nou-promovată care nu a adunat deocamdată niciun punct după șapte runde în Liga Zimbrilor. Meciul a fost o simplă formalitate și închide seria de trei partide acasă ale bănățenilor cu Vaslui, Suceava și formația din Capitala Moldovei.

Ieșenii au jucat dezinvolt, chiar dacă au venit cu 0 puncte la Timișoara. În primele zece minute au reușit să își speculeze bine viteza și chiar au condus la un gol, după care s-a terminat ”distracția”. Poli a preluat conducerea autoritar, iar la pauză a avut 16-11. În repriza a doua nu au lipsit și puține scântei, cu câteva reproșuri la arbitri, dar și reproșurile antrenorului Florin Spiridon pentru elevii săi, pe care i-a și băgat în ședință după meci.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Cel mai bun marcator al lui SCM Poli a fost Marjanovic, cu 12 goluri. Au mai înscris pentru alb-violeți: Orbovic, cu 5 puncte, Fenici, 4 puncte, V. Milosevic, 3 goluri, K. Milosevic, Lasica, Ștefan și Cîmpan, 2 goluri fiecare, Neamțu, Păiuș, Șania și Uruianu, fiecare 1 gol,ultimul la prima reușită în tricoul alb-violet. Alexandru Ciobanu a fost principalul marcator al ieșenilor, cu 6 goluri.

Pero Milosevic a fost mulțumit de rezultat și că au marcat toți handbaliștii, cu excepția portarilor. ”Mai ales în partea a doua afost o victorie clară. Știam că Iașul aleargă mult pe faza întâi, după ce primește gol, la fel pe contraatac, și apoi nu poate duce ritmul în repriza a doua. Am jucat bine, am făcut și greșeli, și în prima repriză și a doua, în apărare. Dar până la final am marcat toți, a fost primul gol al lui Ion Uruianu, jucător important pentru noi, a dat și Păiuș de la 7 metri, un jucător de apărare. Singurul lucru de care nu sunt mulțumit de cei doi ani de când sunt aici: după ce dăm gol, unii jucători nu se repliază rapid în apărare. Acest aspect trebuie îmbunătățit, mai ales pentru doi-trei jucători. Dar cu așa un rezultat nu pot să nu fiu mulțumit. Dacă nu jucăm bine, Iașul ne putea bate, așa am pregătit meciul”, a punctat Pero Milosevic.

SCM Poli are următorul meci miercurea viitoare, pe terenul campioanei Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.