Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au terminat la scorul de 23-23 meciul important cu Steaua, jucat la Sala Universității de Vest, de pe strada Oituz. Partida s-a jucat duminică dimineața deoarece vineri, oaspeții au jucat în Seha League, iar în seara asta jucătorii internaționali trebuie să se prezinte la lot.

Poli a început mai bine meciul, ajutată și de câteva intervenții bune ale lui Milos Kocic dintre buturi. După 18 minute, Timișoara s-a desprins la 805, dar au urmat aproape șase minute în care elevii lui Pero Milosevic nu au marcat deloc. Alin Roșu și Ștefan Vujic au fructificat bine acțiunile Stelei pe atac și mai ales contraatac și au întors scorul la 8-10. Până la pauză, ostilitățile s-au echilibrat din nou, iar la vestiare s-a intrat cu 11-12.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima jumătate a reprizei secunde a adus egalări succesive ale poliștilor. Aproape niciuna dinte echipe nu s-a putut desprinde, chiar dacă Tudor Stănescu a scos mingi importante pentru oaspeți. La 22-22, după ce Marianjovic a ratat două aruncări de la 7 metri, Alin Șania a tras în capul portarului Babasafari și a fost eliminat. Vuijc a marcat pentru Steaua, dar Poli a egalat prin Marjanovic la un 7 metri la ultima acțiune.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost același Marjanovic, cu 6 goluri, urmat de  Orbovic și Fenici cu 4, Cîmpan, cu 3, Șania și Pribanic, cu 2, Vuk Milosevic și  Sadoveac 1, gol fiecare. Alin Roșu a fost principalul marcator al Stelei, cu 6 goluri.

Pero Milosevic a spus că oricare dintre echipe putea câștiga jocul. ”E un meci pe care îl putea câștiga oricare dintre echipe. Până la urmă a fost egal. Am avut perioade bune de joc ambele. Ei au avut patru-șase jucători care nu au jucat acum două zile, se pregăteau pentru meciul nostru. Accidentarea lui Sadoveac a influențat mult. Am avut două goluri avans și apoi am făcut ceva greșeli. Nu e normal să pierdem mingea așa când jucăm acasă. Am avut o fază la care pivotul a fost învins și nu ne-a dat nimic arbitrilor, apoi aruncările de-a lungul terenului ratate de Șania și Câmpan. Dacă marcăm în ultimul minut de la 7 metri, probabil am fi câștigat jocul.  Am avut și trei aruncările de la 7 metri ratate. Noi nu prea pierdem irosind atâtea mingi. Cu un singur gol marcat am fi câștigat. Poate și eu am greșit la final. Aș fi vrut să  tragă Cîmpan, dar nu l-am văzut să ceară sigur să execute el. Am zis că Șania e un jucător cu experiență. Dar nu numai că nu am marcat, a pierdut și un jucător. Am riscat cu Filip Marjanovic. E o sală frumoasă, atmosferă bună. Dar noi suntem obișnuiți cu sala nostră”, a precizat antrenorul Politehnicii.

Ovidiu Mihăilă este de părere că echipa sa ar fi meritat victoria, penru care a și riscat jucând finalul fără portar pe fazele de atac. ”Eu cred că a fost un meci echilibrat. Din punctul meu de vedere meritam să câștigăm. Am jucat bine și meritam să câștigăm. Dar sunt mulți alți factori care pot să decidă un meci. Îmi felicit băieții, pentru că nu a fost ușor, am venit dintr-o deplasare în Croația. Dar astăzi au depus un efort fantastic. Din punctul meu de vedere esre un joc reușit. Nu am pierdut la o echipă puternică și trebuie să continuăm cu același ritm. A fost forțare în atac, eram cu ochii acolo. Aceeași situația a dat-o la Johansson, iar aici a dat forțare. Asta este, dar trebuie să avem grijă, pentru că oamenii muncesc, iar o decizie poate să schimbe cursul unei vieți, a unui om, a unui sportiv. Și așa mai departe. Per ansamblu, un arbitraj bun. Cu  singura excepția la final, unde eu rămân la părerea că a fost forțare, pentru că acolo eram cu privirea.  Îmi place să risc. Era singura posibilitate. Ori câștigam, ori pierdem. Ne doream să câștigăm. De aceea am riscat. Extrema dreapta de meserie nu avem. Mihalcea și Georgescu sunt accidentați și ne este foarte greu. Suntem ca un avion care zboară cu o aripă”, a precizat antrenorul Stelei.

Campionatul se întrerupe din cauza programului echipei național. În 3 noiembrie, Poli va jcua acasă, cu CSU Suceava.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu se poate termina sala Poli – Primarie?!! pe care d-l Robu a inceput-o ca rector si este INCAPABIL sa o termine ca primar. DUREAZA DE VREO 10 ANI!!!
    Este o bataie de joc ca toate echipele (CATE AU MAI RAMAS) sa se inghesuie in vechea Olimpia!!!!, LA CONCURENTA CU FIRAVE SI RARE MANIFESTARI SPORTIVE SI/SAU ARTISTICE.
    Daca va pierde al treilea mandat (si ar fi pacat sa il piarda) va fi, IN SPECIAL, din cauze „sportive”:
    POLI (RECAS) – faliment si sala de sport inceputa si neterminata!
    Din pacate, domnul Primar nu isi asuma nici unul din aceste ESECURI EVIDENTE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.