Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au terminat sezonul pe locul 7, după un succes la scorul de 36-26 în ultimul meci cu CSM Focșani, unul fără probleme pentru timișoreni. Clubul și-a încheiat transferurile cu sosirea lui Bogdan Băican, dar Pero Milosevic a avertizat că mai mulți jucători doresc să plece dacă nu se achită restanțele financiare, destul de semnificative!

Poli a condus tot meciul cu Focșani, unul în care la pauză a avut 17-12 la pauză, deși Poli nu a putut conta pe accidentații Dragas și  Șania, ultimul care a și primit o plachetă deoarece vara aceasta pleacă de la clubul alb-violet. Sadoveac și Marjanovic au dat cele mai multe goluri pentru Poli, câte 6 fiecare, urmați de Milosevic, 5, Fenici și Păiuș, câte 4, Orbovic, Pribanic, Furak și Cîmpan, câte 2, Trif, Neamțu și Irimescu, câte 1 gol. Pătru, Moisa și Miroiu au marcat câte 4 goluri fiecare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli și-a terminat săptămâna aceasta transferurile. Ultimul sosit este pivotul Bogdan Băican, de la retrogradata CSU Suceava. Jucătorul de 27 de ani a trecut și pe la naționala de seniori de-a lungul carierei, dar și pe HCM Constanța. Pentru sezonul viitor, poli i-a mai adus pe portarul Mohsen Babasafari („alb-violet” până în 2022), interul stânga Ramon Şomlea (până în 2021) şi extrema dreapta Robert Năstăsie (până în 2022). De plecat, pleacă sigur doar Alin Șania.

Pero Milosevic avertizează însă că unii jucători ar putea pleca din cauza problemelor cu banii. ”Am luptat și am jucat foarte bine, și în atac și în apărare. Focșaniul a venit aici să câștige. Erau discuții că ei nu ar mai dori un al treilea meci, ca să cheltuiască din nou. Dar ambele echipe am demonstrat că am luptat, mai ales că suntem ultimele echipe ce au terminat campionatul. Am luptat pentru acest club și pentru acest oraș. Dar cred că merităm un pic mai mult! Am demonstrat ce bine jucăm acasă, am pierdut aici doar cu Constanța. După 33 de ani am câștigat din nou Cupa României. E vorba de salarii, nu s-au luat banii pe aprilie. Nu s-a luat acea tăiere de 20% de cinci luni, nu au primit banii de chirie. Suntem în situația aceasta de 20 de luni. Dar am luptat pentru acest club și ne dorim mai mult. Am făcut transferuri fără să depășim bugetul pentru acest sezon. Trebuie să mă odihnesc, le mulțumesc jucătorilor pentru acest sezon. Le mulțumesc celor din club. Avem încredere că se va rezolva, dar voi rămâne aici. Am demonstrat patru ani că dacă mă ofertau echipe din țară și îmi dădeau salariu cu 3000 de euro mai mult, și nu am plecat. E posibil să plece trei-patru jucători, și atunci, eu ce fac ca antrenor? De asta, îmi e puțin teamă. Am avut și probleme de sănătate”, a precizat antrenorul Timișoarei.

Bogdan Voica spune că CSM Focșani și-a atins obiectivul. ”Felicit echipa din Timișoara pentru rezultatul obținut astăzi, pentru jocul făcut astăzi și totodată pentru locul obținut în clasament. Pentru noi, o echipă mică, cum a fost Focșaniul acum câțiva ani, când a debutat în Liga Națională, pentru noi e un rezultat bun, chiar mulțumitor. După scurta perioadă petrecută în Liga Națională, am reușit să accedem în play-off. Iar pentru noi, locul 8 a fost și ceea ce ne-am propus la începutul campionatului. De la acest meci, am dorit ca jucătorii să crească ca valoare și experiență”, a precizat antrenorul moldovenilor.

Poli se va reuni pentru noul sezon la mijlocul lunii iulie.

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.