Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara au început partidele de verificare. Elevii lui Pero Milosevic au jucat vineri seară la Reșița, iar apoi, sâmbătă dimineața, la sala UVT, cu nou-promovata din orașul de pe Bârzava. 

Vineri, Poli a câștigat la limită meciul jucat la Reșița, cu scorul final de 33-23. Au marcat pentru Poli următorii jucători: Dragas 5, Pribanic 5, Marjanovic 5, Păiuș 3, Milosevic 3, Sadoveac 3, Șomlea 3, Neamțu 2, Năstăsie 2, Irimescu 1 și Cîmpan,  1. Dediu și Santeiu au fost cei mai buni marcatori ai cărășenilor, cu 5 reușite fiecare. Sâmbătă, Timișoara s-a impus cu 30-22, după 17-9 la pauză. Au marcat pentru Poli: Sadoveac 5, Cîmpan 5, Milosevic 4, Paius 3, Pribanic 3, Marjanovic 3, Băican 2, Năstăsie 2, Dragas 1, Trif 1 și Neamțu, 1. Santeiu și Vulpe au dat 4 goluri fiecare pentru cărășeni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul de handbal pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon, iar până la data de 16 august, prețurile sunt reduse. Astfel, un abonament VIP e 225 de lei până la mijlocul lunii august și 275 de lei ulterior. Abonamentul Suporter costă acum 120 de lei și va urca apoi la 150 de lei. Copiii plătesc 20 de lei pe un abonament până la 16 august și 30 de lei după. Studenții și pensionarii au acum reducere de 60 de lei față de suma ulterioară, 75 de lei. Abonamentul e valabil la meciurile de Liga Zimbrilor, Cupa României și Cupa EHF.

Pentru Poli urmează un turneu amical la Turda, săptămâna viitoare, la care va participa și CSM Reșița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.