Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli Timișoara a încheiat la scorul de 27-27 partida de oe terenul Dunăirii Călărași, în care au reușit să egaleze pe final. Înainte de acest meci, Poli s-a despărțit de pivotul Andrei Santeiu, fără a anunța oficial motivele. Din informațiile noastre, e vorba de o ruptură cu antrenorul Pero Milosevic. 

Meciul a început echilibrat, cu cele două formații cap la cap în primul sfert de oră. Timișorenii au avut un plus în poartă, grație lui Miroslav Kocic, care a salvat atacuri importante, iar din minutul 16, Fenici a marcat pentru 8-10, pentru primul moment când bănățenii au condus la două goluri diferență. Au urmat însă peste opt minute fără gol ale Timișoarei, și Kocic nu a mai putut salva vreo minge. Gazdele s-au distanțat astfel la 14-10, mai ales că și portarul Rusu și-a intrat în formă, dar până la pauză, diferența s-a redus la 16-15.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reluarea jocului, Timișoara a egalat după un 7 metri transformat de Marjanovic și a contat ofensiv prin Dragas. Ritmul de joc a fost foarte alert, cu goluri marcate la ambele porți. Călărașiul s-a desprins cu 20-18, iar apoi a avut 24-22 la jumătatea reprizei, când Șelaru a și apărat un 7 metri executat de Marjanovic. Dunărea a avut un avans până în minutul 54, când Dragas a egalat la 25. Călărașiul și-a refăcut avansul de două goluri, dar Dragas și Sadoveac au egalat. Elevii lui Adrian Petrea nu au mai avut ce face, și bănățenii rămân neînvinși după patru etape în actualul sezon de Liga Zimbrilor.

Pentru Timișoara,au marcat următorii jucători: Dragas 8, Sadoveac 5, Fenici 4, Pribanic 3, Cîmpan 3, Milosevic 2, Marjanovic 2. Radojkovic a fos tprincipalul marcator al gazdelor,cu 8 reușite.

Poli va juca sâmbăta viitoare pe teren propriu, de la ora 11, cu Minaur Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.