Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a pierdut pe teren propriu cu CSM București, la scorul de 29-26, o primă înfrângere acasă în acest sezon pentru alb-violeți. Elevii lui Pero Milosevic au fost conduși tot meciul de ”tigri” și cel mai probabil, vor pierde fotoliul de lider, deoarece Steaua are un meci accesibil cu CSM Făgăraș. 

Prima repriză a decurs echilibrat, cu un plus pentru ”tigrii” din Capitală, care s-au instalat la conducere cu un gol. După jumătatea primei reprize, bucureștenii antrenați de Vlad Caba s-au desprins prima dată cu 6-8 după reușita lui Adrian Rotaru, iar ulterior, diferența a crescut pentru oaspeți. La 7-12, Milosevic a cerut time-out, dar asta nu l-a ajutat foarte mult, deoarece prima repriză s-a terminat cu 11-16 pe tabelă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Diferența a crescut și la șapte goluri în repriza a doua. Caba a jucat curajos, cu portarul scos la fazele la care bucureștenii aveau om eliminat. Diferența s-a redus la patru lungimi de undă la jumătatea reprizei, iar în minutul 55, Leonard Ștefan a redus diferența la 25-27. Publicul timișorean i-a susținut pe alb-violeți, dar gazdele, fără Daskaloski și cu Savic, neinspirat, nu au mai putut face absolut nimic pentru a evita o înfrângere clară.

Vuk Milosevic a fost principalul marcator al Timișoarei, cu 7 goluri. Au mai înscris pentru bănățeni: Șania, 5 goluri, Lasica, 4 goluri, Orbovic, 3 goluri, Marjanovic, 3 goluri, Fenici, 2 goluri, Ștefan și Cîmpan, fiecare 1 gol. Chike Onyejekwe a fost principalul marcator al CSM București, cu 7 goluri.

Poli are următorul meci acasă cu Steaua, joia viitoare.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.