Joma - JSport.roJSport.ro

SCM Poli a pierdut la Turda, la scorul de 27-24, după un meci aprins și de calitate. Bănățenii nu au putut conta pe căpitanul Cristian Fenici, accidentat, dar au ținut piept Turdei bună parte de meci. Finalul a aparținut însă echipei lui Horațiu Gal, iar în ultimul minut, Didi Hrimiuc a văzut cartonașul roșu pentru proteste. 

Meciul a avut o primă repriză destul de fragmentată și cu puține goluri în debutul ei. Din minutul 7, Pero Milosevic deja a început să fie nemulțumit de deciziile arbitrilor. Ludovic Varo și Adam Savic au avut prestații solide în cele două porți. Timișorenii au avut un avans bun, și de trei goluri, dar în minutul 21, Dragoș Iancu a egalat la 7. Meciul a continuat destul de echilibrat, cu Turda care revenea după ce Poli marca. La pauză s-a intrat cu 13-12, cu un gol pentru agzde marcat de Radu Lazăr.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potaissa a intrat bine în repriza a doua și Adomincăi a dus gazdele la 15-12, dar în două minute, Poli a dat trei goluri, pentru 15-15 în minutul 35, după ultima reușită a lui Didi Hrimiuc. Mult timp, s-a mers cap la cap, cu gazdele în avans la un gol și turdenii egalând. Șaia a marcat pentru 19-20, dar ulterior, Turda s-a desprins grație lui Georgică Cântec și a lui Radu Lazăr, la 23-20. Timișorenii nu au mai putu face mare lucru pe final, mai ales că au pierdut, din nou, războiul nervilor.

Viitorul meci al lui Poli va fi joi, de la ora 17,30, cu HC Odorhei.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.