Handbaliștii de la SCM Poli au cedat cu 29-27 la Baia Mare, în al doilea meci cu Minaur. Partidele dintre cele două echipe contează pentru stabilirea locurilor 5-8, iar în primul joc, Timișoara a câștigat cu 32-26. 

Poli s-a dus în Maramureș fără accidentații Fenici, Vuk Milosevic, Vîlceanu, dar și Hrimiuc. În schimb, descalificat meciul trecut, Păiuș a putut evolua deoarece și-a plătit amenda. Timișoara s-a aflat la conducere în debutul jocului, dar gazdele au egalat în minutul 13, prin Haiduc. Poli a ratat nu mai puțin de trei atacuri, iar Lazi i-a adus pe cei de la minaur în avantaj. Gazdele au avut și cinci goluri avans, dar până la pauză, diferența s-a redus la 14-13.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În repriza a doua, Baia Mare a continuat să aibă avantaj, chiar dacă nu s-a mai putut desprinde decisiv. În minutul 55, Marjanovic a readus Timișoara în avantaj, la 26-27. Lazic a egalat, iar timișorenii s-au ales cu eliminare de două minute la Păiuș, după care maramureșenii au preluat conducerea și au egalat situația în prima dispută pentru locurile 5-8.

Milos Orbovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 7 goluri, urmat de Marjanovic, cu 6 goluri, Krsto Milosevic, cu 5 reușite, Santeiu, cu 4, Șania și Santeiu, cu 2 goluri, și Lasica, 1 gol. Nikola Lazic a marcat 8 goluri pentru Minaur.

Cele două echipe urmează să joace decisivul la Timișoara, cel mai probabil, joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.