Handbaliștii de la SCM Poli au cedat cu 29-27 la Baia Mare, în al doilea meci cu Minaur. Partidele dintre cele două echipe contează pentru stabilirea locurilor 5-8, iar în primul joc, Timișoara a câștigat cu 32-26. 

Poli s-a dus în Maramureș fără accidentații Fenici, Vuk Milosevic, Vîlceanu, dar și Hrimiuc. În schimb, descalificat meciul trecut, Păiuș a putut evolua deoarece și-a plătit amenda. Timișoara s-a aflat la conducere în debutul jocului, dar gazdele au egalat în minutul 13, prin Haiduc. Poli a ratat nu mai puțin de trei atacuri, iar Lazi i-a adus pe cei de la minaur în avantaj. Gazdele au avut și cinci goluri avans, dar până la pauză, diferența s-a redus la 14-13.

Oferte echipament JomaOferte Joma

În repriza a doua, Baia Mare a continuat să aibă avantaj, chiar dacă nu s-a mai putut desprinde decisiv. În minutul 55, Marjanovic a readus Timișoara în avantaj, la 26-27. Lazic a egalat, iar timișorenii s-au ales cu eliminare de două minute la Păiuș, după care maramureșenii au preluat conducerea și au egalat situația în prima dispută pentru locurile 5-8.

Milos Orbovic a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 7 goluri, urmat de Marjanovic, cu 6 goluri, Krsto Milosevic, cu 5 reușite, Santeiu, cu 4, Șania și Santeiu, cu 2 goluri, și Lasica, 1 gol. Nikola Lazic a marcat 8 goluri pentru Minaur.

Cele două echipe urmează să joace decisivul la Timișoara, cel mai probabil, joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here