Joma - JSport.roJSport.ro

Handbaliștii de la SCM Poli au cedat cu 26-24 în deplasare la HC Odorhei, în primul meci din seria pentru locurile 5-6. Timișorenii au început bine, după care au cedat teren, au revenit din nou, dar pe final au ratat trei aruncări ce puteau schimba soarta partidei.

Elevii lui Pero Milosevic au intrat bine în meci și au condus chiar și cu patru goluri, la scorul de 4-8, înregistrat în minutul 19, după o reușită a lui Andrei Santeiu. Până la pauză însă, gazdele au recuperat la 12-12, după un gol marcat de Chike Onyejekwe. Ulterior, Odorheiul s-a distanțat la reluarea jocului. Trupa din Secuime a avut și 22-17 după golul lui Komogorov din minutul 42. Poli a fost însă determinată, iar în minutul 52, Denis Neamțu a egalat la 233-23. În ultimul minut, alb-violeții au ratat exasperant prin două aruncări ale lui Fenici și una a lui Milosevic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru SCM Poli au marcat: Lazarov, 9 goluri, Lasica și Fenici, fiecare 4 goluri, Milosevic, Neamțu și Santeiu, fiecare 2 goluri, și Ștefan, 1 gol. Vitaly Komogorov a fost principalul marcator al Odorheiului, cu 8 reușite.

Al doilea meci se joacă miercurea viitoare, de la ora 19. Dacă Poli bate, meciul merge în decisiv, la Odorhei, iar dacă vor bate oaspeții, vor termina ei pe locul 5.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.